Radyo, TV Program Yapımcısı ve Sinema sanatçısı Yusuf Özpolat sunumuyla start alan geceye

Gelecek partisi Genel Başkan yardımcısı Mustafa Mente, AK Parti Gerger İlçe başkanı Cemal Deniz, Dünya basın mensupları Genel Başkanı Muzaffer Tunç, Adıyamanlı STK, Dernek Başkanlarının yanı sıra Doğu ve Güneydoğu illerinin STK temsilcileri, siyasetçiler, iş insanları ve bir çok renkli sima yoğun ilgi gösterdi.

Programda sahne alan Ramazan Garipses, Yaşar Buğdaycı, Saadet Alan, Necmettin Polatdemir, Aysel Yılmaz'ın yanı sıra Yaman Adıyaman ve Haydar Ulaşın İstanbul’da kurmuş oldukları Adıyaman Harfane Grubu okudukları bir birinden güzel eserlerle gelen konuklara eşsiz müzik ziyafeti yaşatarak katılımcılardan tam not aldı.

Gecede konuşan Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkan vekili Mustafa Kamar 'Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneğimiz bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalarda herkes tarafından taktir toplamaktadır. Bu süreçte emeği geçen herkese şükranlarımız sunuyorum' dedi.

Adıyamanlı Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Mehmet Doğan, gecede yaptığı konuşmada, katılımcılara canı gönülden teşekkür etti. Başkan Doğan, Dernekler sivil kuruluşlarının ilk basamağıdır, birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkarıp yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlarlar, üyeler ve hemşeriler arasında iletişim kurarlar. Projeler üretip hayata geçirme çabası gösterirler. Ben umuyorum ki bu gecelerimiz geleneksel hale dönüşür. Önümüzdeki yıllarda daha kalabalık alanlarda bu günümüzü kutlarız” dedi.

Editör: TE Bilişim