Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın beraberinde partili yöneticilerle kahta köylerinde ziyaretlerde bulundu.

 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ,AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın köy ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Şahan, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, teşkilat üyeleri İl Genel Meclis üyeleri ve bazı partili vatandaşlar da katıldı.
 Kâhta ilçesine bağlı Ballı köyünü ziyaretle güne başlayan AK Parti heyeti Eceler, Dumlu, Kavaklı, Alidam, Aktoprak, Gökçe, Sıraca, Narince, Bağbaşı, Akdoğan köylerini ziyaret eden AK Parti heyeti muhtarlar, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve birinci elden öğrenip çözme yolunda adımlar attılar.



Köy temaslarında vatandaşların ilgisinden memnun kalan  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, "Ramazan ayında hemşerimizle bir araya gelip Hal hatır soralım istedik.

 Muhtarlarımızın çitçimizin emekçimizin ihtiyaç ve talepleri var mı? Yerinde bire bir görelim istedik. Gezdiğimiz her köyümüzde güzel işlere imza attığımızı görmek ve hemşerilerimizin memnuniyetini görmek hizmet aşkımızı daha da artırdı.

Köylü kardeşlerimizin sıcak, samimi bir şekilde bizleri karşılamaları ile moralimiz daha da yükseldi..

 AK Parti heyeti olarak vatandaşlarımızla muhabbette bulunmak Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelmek heyetimizi mutlu etti.

Gittiğimiz bütün köylerde ‘biz sizden razıyız. Allah’ta razı olsun inşallah’ sözleriyle karşılaşıyoruz.

Allah şükür vatandaşlarımız bu zor süreçlerde doğru yerde durdu ve sizin dualarınızı desteğinizi aldık. AK parti 20 yıllık iktidarı boyunca birçok krizi başarıyla yönetti "
Gezide bulunan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin’de gezi ile ilgili yaptığı değerlendirmede ,"Bizim bir derdimiz var. Gitmediğimiz uğramadığımız bir tek bir vatandaşımız olmayacak. Her bir vatandaşımıza dokunarak gönül almaya gönüller yapma derdindeyiz çabasındayız.

Güzel Adıyaman insanlarına ne kadar hizmet etsek azdır. Gezdiğimiz misafir olduğumuz köylerimizde bizlere gönül kapılarını açan, tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum, sağ olsun var olsunlar"  dedi.

                                                                                                                             

Editör: TE Bilişim