Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler Doğukent mahallesinde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yayalar için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor.

Ayrıca ekipler mahalledeki alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olmuş yollarda da kilitli parke çalışması yaparak yolları yeniliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni yol açma çalışmalarının yanı sıra açılan yollarda kilitli parke döşeme ve deforme olmuş asfalt yollarda asfalt yenileme gibi çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli Doğukent Mahallesinde de ihtiyaç dahilinde birçok yeni yol açtıklarına dikkat çekerek, “Açtığımız yolları altyapısı bittikten sonra kilitli parke döşeyerek hizmete sunuyoruz. Biz vatandaşlarımıza en güzel, düzgün yolu sunmak için çaba gösteriyoruz, bu doğrultuda birçok mahallemizde aynı anda ekiplerimiz çalışıyor.

Yeni yollarımız Doğukent Mahallemize ve diğer mahallelerimize hayırlı olsun. Biz büyüyen ilçemize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent Mahallesinin yanı sıra Seyrantepe, Güllübağ, Atakent ve Batıkent mahallelerinde de yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Haber:GAP olay