Arslantepe Rotary Kulübü Yardımlarına devam ediyor. Rotary külübü tarafından 2430 bölge olarak son bir ay içinde toplam 100 adet akülü sandalyeyi Spina Bifida hastası çocuklara hediye etti.. Arslantepe Rotary Kulübü’n bu yardımları vatandaşlardan büyük destek gelmiştir ve gelmeye devam etmektedir.

Arslantepe Rotary Kulübü Başkanı Fatih Arısal, Yaptığı açıklamasında bizler her zaman yardıma ihtiyaç olan tüm kardeşlerimizin yanındayız. İmkanlarımız dahilinde bu tur yardımlarımız devam edecektir. Başkan Arısal, Unutmayınız ki bir gün hepimizde engeli ola biliriz. Bizler yeter ki hep birlik içinde olalım Birliğin olduğu yerde mutlaka her zaman yardımlaşma ve birlik ve beraberlikler olmuştur dedi.

Arslantepe Rotary Kulübü olarak en son 9 yaşındaki Hanımın Çiftliği Fatih İlkokuluna giden Spina Bifida hastası engelli olan kardeşimiz Muhammed Yusuf Apaçık’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti... Başkan Arısal, Arslantepe Rotary kulübümüz tarafından bu kardeşimizi sevindirdik ve Allah yardımcısı olsun.

Arslantepe Rotary kulübü Başkanı Fatih Arısal, Bizler bu gün Muhammed Yusuf Apaçık’ı sevindirdik ve yine bu tür yardımlarımız inşallah imkanlarımız dahilinde devam edecektir. Muhammed Yusuf un ilköğretim masraflarını hayatı boyunca okul ihtiyaçlarını karşılamayı üstlendi... Başkan Arısal, Arslantepe Rotary kulübü olarak 2430 bölge olarak son bir ay içinde toplam 100 adet akülü sandalyeyi Spina Bifida hastası çocuklara hediye ettik dedi.

Hediyeler eşliğinde sandalye teslim töreni yapıldı ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Editör: TE Bilişim