Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman’da bulunan yerele ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak ve yönetim kurulu üyeleri Ulusal ve yerel gazete ve radyo temsilcileri ile bir araya gelerek sohbet etti. Aybak basın mensuplarında  takıma her zamankinden daha fazla destek vermelerini istedi.

"Emin adımlarla hedeflerimize doğru gidiyoruz"

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak, burada yaptığı konuşmasında, geçen yıl Adıyaman 1954 Spor Kulübünü devir aldıklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Adıyaman Valisi ve Belediye Başkanımız bu görevi bize tevli ettiler. Bu görev için bizleri uygun gördüler. Bizlerde bu görevi devir aldık, geçen yıl olduğu zorda olsa takımımızı 3’lige çıkarttık. Allaha şükürler olsun takımımızı bir üst lige taşıma şansımız oldu. Şuan takımımız profesyonel bir ligde  mücadele ediyor. İnşallah bu haklı mücadelemizi güzel bir şekilde sürdürür, bu yılda bir lig atlatarak Adıyaman 1954 Spor kulübümüzü istenilen ve bekletilen yere getirme hedefimiz, bu bağlamada bizler çalışmalarımızı yaptık. Hem geçen yıl hem de bu yıl gerek yönetimsel kadromuz olarak gerek teknik ekip olarak, gerek futbolcu kadromuz olarak bu şekilde programımızı kadromuzu yaptık ve yolumuza devam ediyoruz."

Aybak, geçtiğimiz 6 haftaya bakıldığında rakiplerinde eksik maçlarını da göz önünde bulundurulduğunda 6 haftadır  lider durumda olduklarına işaret ederek, "En son kendi, evimizde oynadığımız Kelkit maçımızdan da galip geldik ve liderliğimizi de sürdürüyoruz. Emin adımlar ile hedeflerimize doğru gidiyoruz."dedi.

"Basın burada takımını nasıl lanse ettirirse dışarda takımımız öyle gözüküyor"

Basın mensupları ile buluşma nedenini anlatan Aybak, şöyle devam etti:

"Basının bizlere sürekli bir serzenişi  var. Adıyaman 1954 Spor kulübü bizimle hiç irtibata geçmiyor, bizi görmüyor, bilgi vermiyor yada  biz neden kenarda kalıyoruz diye aslında benim öyle bir düşüncem ve amacım ve öyle bir yapım yok. Ama taktir edersiniz ki biz işimiz gereği İstanbul’da  kalıyoruz. İki haftada bir maçlar içinde Adıyaman’a geliyoruz. Her geldiğimizde kurum ve kuruluşları görebilme gibi bir durumumuzda olmuyor. Ama inşallah ayda bir defada olsa basınımızla bir araya geleceğiz. İstişarelerimizi yapacağız daha iyiye gitme konusunda güç birliği ile bir şeyler yapmaya çalışacağız. Burada tabi ki basınımıza en büyük iş düşüyor. Basın burada takımını nasıl lanse ettirirse dışarda takımımız öyle gözüküyor. Onu yapan basınımızda oluyor, alakalı olmayan arkadaşlarımızda görüyoruz. Ama olsun herkes aynı görüş ve düşünceyi yazmayabiliyor. Herkes aynı havada olmayabiliyor ve herkes aynı gözle bakmayabiliyor.  Bizde bunları doğal karşılıyoruz ve maruz görüyoruz. Dileğimiz ve temennimiz şu ki Adıyaman 1954 Spor  kulübü gerek basını ile gerek kamuoyu ile gerek, bürokrasisi ve taraftarı ile bir mecrayı  basınımızın da desteklemesi lazım.  Yada neyi yazılması gerekiyorsa özgür bir şekilde yazılmasını talep ediyoruz. Bizi sürekli bizi iyi lanse edin demiyoruz. Eksiği ve hatası ile yazın çizin diyoruz ama acımasızda olmayın diyoruz. Neticede bizler burada bir görev üstenmişiz ,biz buna bir görev bilinci olarak görüyoruz. Zaman zaman arkadaşlarımızla sohbet ederken dile getiriyorum. Benim buradan herhangi bir beklentim yok, herhangi bir siyasi beklentim yok, popüler olmak için ben Adıyaman 1954 Spor kulübünün basına gelmedim. Allaha şükür benim işi gücüm var. Basımızın bizim yanımıza olacağına inanıyorum ve bizlerle yan yana geldiklerinden dolayı teşekkür ederim."


Kaynak:PHA