Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Mahalle’de bulunan Kemalpaşa Caddesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, her kesime hizmet götürerek gönüllere girmeye devam edeceklerini söyledi.

Adıyaman’ın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için göreve geldiği günden bu güne gayretle çalışan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentin en ücra noktasına kadar hizmet götürmeye devam ediyor.

Son olarak, uzun yıllardır imar probleminden dolayı bir türlü açılamayan Yeni Mahalle’deki Kemalpaşa Caddesi’ndeki problemin ortadan kaldırılarak önce yol genişletme, ardından da asfalt çalışmalarını gerçekleştiren ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kılınç, “Belediyemiz tarafından alt ve üst yapısı tamamlanan Kemalpaşa Caddesini hizmete açacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun yıllardır imar probleminden dolayı açılamayan yolu açmak bize kısmet oldu. Allah’ın izniyle hizmet süremiz boyunca açmadık yol, girmedik gönül bırakmayacağız.”dedi.

Cadde sakinleri ise yıllardır çözülemeyen imar probleminden dolayı mağdur oldukları yolu açan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak:PHA