Neden bu kadar bencil sevgisiz merhametsiz insanlar olup çıktık bilmiyorum hep soruyorum kendi kendime bencil miyiz aciz mi? Hep kendi çıkarlarımızı düşünür olduk çok üzücü olsada bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesini savunan bir toplumun parçaları olduk ne yazık ki..

Samsun'da bir helikopter kalp krizi geçiren hastayı almak için iniş yapmak istiyor tarlanın sahibi yıllardır görüştüğü komşusunu ekinleri yok olup ziyan olmasın diye inişine izin vermiyor. Komşusunu ölüme terk ediyor...ahhh Allah'ım sen çok yücesin sen herşeyi yoktan var edensin alan da veren de sen olduğuna göre bu kulun neyin hesabını yapar böyle?

Bereketi hak etmeyen ey aciz adam senin gücün neye yeter neden bu hep bana olsun hevesin , nefsi körelmemiş duyguları körelmiş sevgiden yoksun aciz kişi .

Eskiden bir zarar geldiği zaman canın sağ olsun derlerdi demek bu da tarih oldu Şimdi "malım var olsun" diye dönüp sözler zaman aşımına uğramış Ey Rabbim sen bizim kalplerimizi temizle.....temizle ki, ardımızdan gelen yeni nesil onların yetiştirdiği çocuklar olup yine onların şerrinden nasip almasın..