SANKO Okulları Türk Standartları Enstitüsü uzmanlarının gerçekleştirdiği denetiminin ardından TSE COVID-19 “Okulum Temiz Belgesi”ni almaya hak kazanarak; Covid19 salgının önlenmesine yönelik okul içinde hayata geçirdiği önlemleri aldığı resmi belgeyle tescilledi.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını tehlikesine karşı öğrenci, veli ve çalışanlarının sağlığını korumak için üst düzey önlemler aldıklarını belirten SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, okullarında gerçekleşen denetimler sonrasında TSE COVID-19 Okulum Temiz Belgesi’ni Gaziantep’de ve bölgede almaya hak kazanan ilk özel okul olmanın da mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Asyalı, "Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı bizler için birinci planda yer alıyor. Önce sağlıklı bir okul ortamı yaratabilmek amacıyla okulumuzda alınabilecek tüm fiziki önlemleri aldık ve almaya da devam ediyoruz. Okulların yüz yüze eğitime başlayacağı günlerde kullanacağımız prosedürleri yazılı hale getirdik. İçinde bulunduğumuz bu süreci sağlık ile atlatıp bir an önce öğrencilerimize kavuşacağımız günleri özlemle bekliyoruz.” dedi.


Kaynak:PHA
Editör: TE Bilişim