Bir Bakanımız bugün, 8 Şubat 2019, Cuma, Türkiye'de bir Radyo'daki Programa katıldı ve arslanlar gibi Türkiye'yi kötüledi.
"Türkiye gelmeden önce kapımızı kilitlemezdik" diyen bakanımız, "Rumlar da kapılarını kilitlemeden oturamıyorlar. Onların tarafı bizden daha berbat. Cürüm, insan kaçakçılığı, narkotik kullanımı, kara para aklama, hırsızlık, soygun vb olaylar bizim taraftan çok daha fazla. Türkiye'nin bununla ilgisi yok" demeğe dili varmadı. 
Anadolu'dan gelen su konusunda da Türkiye'yi suçlamadan kendini alıkoyamadı. Türkiye KKTC'ye suyu 25 krş'a veriyor dedi (Herhalde yanlış hatırladı gerçek değerini) ama biz 6 TL'ye alıyoruz diyerek aklınca Türkiye'yi suçladı. Dili varmadı "Üzerini bizim yerel Belediyelerimiz ekliyor ve gelir elde ediyor. Türkiye 3.5 yıldır fiyatını arttırmadı ama bizim Belediyeler her sene fiyatını arttırıyor" demeye. 
Elektriği de çok pahalı alıyormuş. Ay sonunda 1400 TL Elektrik parası ödemiş ve laf arasında onun da suçunu Türkiye'ye atmaya çalıştı.
"Bütçeyi ise tamamen KKTC hükümetinin karşıladığını, Türkiye'ye gereksinim duymadıkları" gibi  boyunda büyük bir yanlış bilgi daha verdi. Ağzı varamadı bir türlü "KKTC hükümeti olarak sadece memur maaşlarını ödeyebiliyoruz. Alt yapı, her tür yatırım, ihaleler, proje paraları ile Güvenlik Kuvvetlerimizin tüm personel maaşları, araçları, gereçleri, silahları ve polisimizin mazotu Türkiye'den gönderiliyor bile diyemedi.

Maksat Türkiye'yi kötülemek ya. İşine gelenleri söyledi sadece.
Türk askerini kötüledi ama İngiliz Üsleri ile İngiliz askerlerini spiker sorunca aniden ağzı bağlandı ve konuşmak istemedi...
Bakan olduğu halde Larnaka Havaalanından uçtuğundan ise hiç bahsetmedi. 
Yazıklar olsun bu Bakanımıza...
Doğruları söylemesini beklerdim ama işine gelenlerle, Türkiye'yi suçlamaya yönelik yanlış bilgileri vermeyi tercih etti...