GAP Gazeteciler Birliğince düzenlenen 15. OSKAR ödülü töreni Malatya’da yapıldı… Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının hükümet krizi nedeniyle gelemediği programa tele konferansla bağlanarak katıldığı törene Irak’tan Bakan’da gelmişti.

TBMM milli savunma komisyon başkanı AK parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, AK parti MKYK üyesi AK parti Malatya milletvekili Öznur çalık ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, eski kültür bakanı Yalçın Topçu ve bir çok devlet büyüklerin katılımı ile, gerçekleşen GAP Gazeteciler Birliğinin GAP Oscar etkinliği Malatya Büyükşehirde adeta bir tarih yazdı. Bu düzeyde katılımcıların buluşması hafızalarda yer almakla kalmayarak adeta akıllara durgunluk verdi herkes oldukça mutluydu.

Günümüzde yapılan Dünya liderler zirve toplantısını, GAP Gazeteciler Birliği 14 Mayıs 2022 15.OSKAR Ödül töreni ile kıyaslarsak dünya liderler zirvesi hiç kadar ruhlara heyecan vermemiştir. GAP Gazeteciler Birliğince yapılan bu ödül töreni toplantısı, ülkeler arasından sınırları kaldırmış, milli manevi değerleri sınırsızlaştırmıştır.  Irak Kültür bakanının; bizim Müzik gurubumuzu size, sizin müzik gurubunu bizlere gönderin karşılıklı özlem giderelim demesi,  Dünya Liderler Zirvesi toplantısına karşılıklı bir fikir misillemesi olarak görmeli,  insan insanı sever hepimiz dünyalıyız mesajı vermiştir.

GAP Gazeteciler Cemiyeti genel Başkanı Sayın Zeynel Abidin KIYMAZ, Genel başkan Yardımcısı Sayın Hamit ÖZPOLAT, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Sami AYHAN ve seçkin yönetim kurulu üyelerince yapılan bu ödül töreni “TOPRAKLAR SINIRLI, SEVGİLER SINIRSIZDIR. KANLAR AKITILSA BİLE KAN BAĞI KESİLMEZ.” anlamını fikirlere kazımış oldular.  Artık UNESCO Üyesi olmak değil, GAP Gazeteciler Cemiyeti Üyesi olmak bizlere yeter. Malatya da “MiŞMİŞ” bu iş bitmiş demektir. Asıl mesele  “Ödül almak, gönül almak .”

Başta Dedik ya…!

 Dünya Liderleri Malatya’ya sığdırıldı.