Sultan Serdar Doksöz

Eğitimci_Masal Yazarı_ Yorumcu

1985 Ankara doğumlu, Gaziantep Üniversitesi Türkçe öğretmenliği bölümü mezunu olup, Ankara Cebeci Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni olarak görevini icra etmektedir.

Çocuk kategorisinde yayınlanmış 21 eser sahibi olup, Edebiyat Dünyasında " Şair Anne " mahlası ile tanınan egitimcimiz masal anlatımı ile miniklerin dünyasında iz bırakmaya gayret ediyor.

Ulusal ve Uluslararası platformlarda masallar anlatıp, yazı yazma sanatına devam ediyor.

MEB Anadolu Masalları Yazarlar ekibindedir.

Şiir tadında masallarla gönüllere yolcu olan yazarımız evli, iki çocuk annesidir.

Masalları, emekleri ile Türkçe alanında başarılı, üretenlerden olup, kendi imkânları ile masallarını ulusal ve uluslararası platformlarda duyurmayı başaran, Masal Yürekli Öğretmenimiz; anlatımı, çocuk sevgisi, özgün dili, kompozisyonları ile örnek bir insan

" TURUNCU KAL BENİMLE " Projesi ile masal tekniği ile umut, güven, kendini ifade etmeyi hedefleyen egitimci yönü gururumuz, etkinlikleri ile Tv ve Radyo programlarında masalların sesi oluyor.

Okulların uzaktan eğitimlerinjje davet edilip, şiir dili ile drama, canlandırma, tiyatral tekniklerle iki boyutlu anlatım gerçekleştirmektedir.

Altındağ Cebeci Ortaokulu Türkçe Öğretmeni olan Sultan Serdar Doksöz, salgın sürecinde 5 bin çocuğa ulaşıp, masal anlatmayı başararak,

" 2021 ANKARA SANAT ÖDÜLLERİ " ne layık görüldü, kendisini tebrik ediyoruz.

Aynı zamanda festivalimizde imza etkinliği olacak eğitimcimizin masal kitaplarını imzalı almayı arzuluyoruz.

Sadece Eğitim alanı değil, sosyal sorumluluk projeleri, eğitim yolunda hizmetlerini takip ediyor, takdir ediyor, meslektaşımızla aynı alanda yürümekten onurlu, kendisi ile gururluyuz.

2021 yılında Başkent Öğretmen Evinde gerçekleşecek Ankara Sanat Festivali çerçevesinde Türkiye Sanat Platformu tarafından düzenlenmesi planlanan Uluslararası Ödül Törenine davet edilecekler arasındadır.

( Tören tarihi, saati salgın bitimi ile belirlenip, duyurulacaktır. )

Teşrifleri ile onurlanacak, güzide emeklerinden ötürü verilecek ödül Azerbaycan Edebiyat Komitesi tarafından takdim edilecektir.

“ Masallarımızla Okullardayız " diyen öğretmenimiz salgın sürecinde Fark Yaratan Eğitimciler arasında olup, 5000 öğrenciye şiir tadında masallar anlatan başarısını Ankara Sanat Platformunca kutluyoruz.

Başarılarınızın devamını diliyoruz.

Sultan Özateş

Türksa Gn. Bşk.