Besni Şehit İmam Tan Ortaokulunda düzenlenen söyleşiye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bayram Canlı, Mehmet Öztürk, Okul Müdürü Bülent Tabakçı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Tabakçı, burada yaptığı açıklamada, “Ülkemizin gizli kahramanları hepimizin eli kolu olup, yardıma muhtaçlara yardım eli uzatmışlardır. Onlardan olup, bir sembol haline gelen Emine Kuştepe ile tanışmak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve bizler için unutulmaz bir anı olarak hatıralarımızda kalacaktır. Katılımları için kendilerine çok teşekkür ederiz. Bu programız da bizlere destek olan ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel ve şube müdürlerimize teşekkür ederiz." diye konuştu.

Öğrencilere verilen bilgilerin hayati öneme sahip olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise; "Deprem bölgesinde olan ilçemizde depreme karşı hazırlıklı olma konusunda bilgilendirmelerin yanı sıra, üyesi olduğu UMKE ve diğer sivil toplum kuruluşları ile ilgili bilgi verip, mesleki tanıtım yapmıştır. Yakın zamanda meydana gelen Elazığ depreminin yanı sıra diğer zor şartlarda yaşadıkları tecrübelerini bizlerle paylaşıp, alçak gönüllülük gösterip, gönüllü olarak köy okulumuza geldikleri için kendilerine ve Zeynel Erdoğan'a çok teşekkür ederiz."şeklinde ifade etti.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim