Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın ve beraberindeki akademisyenler, Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinin tanıtımı amacıyla Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Besni’nin hayırsever ailelerinden Erdemoğlu Ailesi tarafından yapılan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında, Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlisi Kevser Sena Ceylan tarafından fakültenin 2018/2019 eğitim öğretim döneminde Tekstil Mühendisliği ve İşletme Lisans programlarında öğrenime başladığı belirtildi.

Tekstil Mühendisliği Öğretim Görevlisi Sadi Ovalı ve Selçuk Poyraz ise tekstil sektörü ve mühendisliğinin mevcut durumu ve gelecek analiziyle ilgili sunum yaparak tekstilin ekonomiye katkısını anlattı.

İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Aydın Özdemir ise İşletme Bölümü mezunlarının iş olanakları hakkında bilgi verdi.

Son olarak öğrencilere hitap eden Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın, fakültenin burs imkanından bahsederek öğrencilerin Besni Mehmet Erdemoğlu, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesini tercih etmelerini tavsiye etti

Kaynak:PHA