Adıyaman İl Milli eğitim müdürü Hakan Gönen ARGE Biriminden Sorumlu Şube Müdürü Abdullah Bilen, Ölçme ve Değerlendirme Birimi ve Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Gönen, ARGE birimi tarafından yürütülen Başarı İçin El Ele Projesi, AYEM randevu yöntemi ile yapılan okul ziyaretleri ile yürütülen diğer projelerle ilgili bilgi aldı.

ARGE biriminden sorumlu Şube Müdürü Abdullah Bilen İl Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik plan raporlama süreci ve Strateji Planlama genel işleyişi hakkında bir sunum yaptı.

Ayrıca, ARGE koordinatörü Soner Mutlu tarafından, ARGE biriminde devam eden EDEB, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Erasmus+ , eTwinning ile TÜBİTAK projeleri ile hazırlıkları devam eden Tabiat Okulu ve TÜBİTAK 4004 ve 4007 taslak projeleri hakkında detaylı bir bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantıda ayrıca TÜBİTAK 4006 ve 2204 projelerine başvuran okul bilgilerine ve Yenilikçi Eğitim Merkezi atölyeleri için şu ana kadar alınmış randevulara ilişkin güncel istatistiki bilgiler rapor edildi.

GÖNEN:VERİMLİ BİR TOPLANTI YAPTIK

İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje birimlerine ayrı bir önem vereceğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “ARGE Birimimizle çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Adıyaman’ın Ulusal ve Uluslararası projelerden daha fazla faydalanması için beklentilerimi ARGE Birimiyle paylaşarak, bu doğrultuda projeler geliştirmelerini istedim.

ARGE ekibimiz, alanında uzman öğretmenlerden seçilerek mesai mefhumu gözetmeden öğrencilere temas eden projelerin hayata geçirilmesini sağlamak üzere çalışmalarını sürdürüyorlar.

İş ve gönül birliği içerisinde İlimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacımızı daimi kılıp, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirme azmındeyiz. Yapılan bu çalışmalara yenilerini de ekleyerek ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyor ve tüm ARGE Birimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Toplantı, “Başarı İçin El Ele” projesi, faaliyetlerin işleyişi ve devamlılığı, projeye dâhil olan okulların mevcut durumu ile hedeflenen durumun analizi, paydaş kurumlarla yapılan işbirliğinin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi hususları değerlendirilerek son buldu.

Haber: GAP Olay