Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Maarif Müfettişleri İl Koordinatörü Atıf Bostancı ve beraberindeki heyetle, Sincik ilçesindeki okulları ziyaret etti.

İlçede bulunan okulları tek tek ziyaret eden heyet, okullarda tertip ve düzen, dersliklerin ve diğer bölümlerinin eğitim öğretime hazır olma ve uygunluk durumu, akademik başarıyı arttırmaya yönelik oluşturulan kurullar, okuma alışkanlığı kazandırmak ve okuma kültürünün oluşmasına yönelik çalışmalar, okulların kendine özgü yürüttüğü projeler ve salgın sürecinde yüz yüze eğitimde alınan tedbirleri yerinde inceledi.

İncelemeler sonunda komisyon değerlendirme toplantısında konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, "Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde sene başı denetim, inceleme ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Yüz yüze eğitimde alınan önlemler ve yol haritamız başta olmak üzere ilçemizde devam eden ve planlanan eğitim yatırımları gibi pek çok konuyu ele aldık. İlimizde her türlü eğitim çalışmalarını daha ileriye götürmek için akademik, sportif ve sosyal yeni projeler hayata geçirmeyi planladık. Eğitim kalitesinin daha da artırılması için gerekli tedbirleri yerinde ve zamanında alarak, başarının artmasını sağlayacağız. Bu kapsamda il merkezi ve ilçelerimizdeki okullara ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.

Toplantının ardından Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Sincik Kaymakamı Uğur Ünsal'ı makamında ziyaret ederek, 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim faaliyetleri, okulların durumu ve eğitim yatırımları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: (PHA) - Perre Haber Ajansı

Editör: TE Bilişim