Gölbaşı M.Tevfik Göksu AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna LGS ile Öğrenci Alınacak

2021 Eğitim ve Öğretim yılında Adıyaman Gölbaşı Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile erkek/kız olmak üzere 60 öğrenci alınacak. Bununla beraber okula normal öğrenci alımına da devam edilecek.

-"OKULUMUZ HER TÜRLÜ FİZİKİ DONANIMA SAHİP"

Okul müdürü Recep Akbaşlı, yaptığı açıklamada, her türlü fiziki donanıma sahip olan bu okullarda eğitim gören öğrencilerin ülkemizin geleceğine yön verecek nesiller olacağını belirterek, "Mehmet Tevfik  Göksu  Anadolu imam Hatip Lisesi  Fen ve Sosyal  Bilimler  Proje Okulunda destekleme yetiştirme kursları, düzenli yapılan denemeler, birebir rehberlik, ödevlendirme ve ödev takipleriyle öğrencilerin akademik anlamda desteklenmektedir. “dedi.

-"25 ÖĞRENCİYE AYLIK BURS VERİLECEK"

Okulda 24 dersliğin yanı sıra, fizik, kimya ve  biyoloji laboratuvarları, bilgisayar sınıfı, 120 kişilik konferans salonu, kapalı spor salonu,  Muay Thai  ve Tekvando Salonu ve müzik odası  da  bulunduğunu ifade eden,Akbaşlı, şöyle devam etti:

"Alanında uzman seçkin öğretmen kadrosuyla eğitim öğretim hayatını sürdürecek olan öğrencilerimiz ilerleyen yıllarda hepimizin iftihar namzedi olacaktır.

Ayrıca Yeni Dünya Vakfı  Merhum  Abdurrahman Göksu Bursları  olarak  LGS (Liselere Giriş Sınavında) en yüksek puanı alan ilk 5 öğrenciye 500 TL, ikinci 5 öğrenciye 250 TL, üçüncü  15 öğrenciye  100 TL, toplamda 25 öğrenciye aylık burs verilecek."

Kaynak:PHA