Akdeniz, içanadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden her yıl yüzlerce öğrencinin katılarak, eğitim ve öğretim hayatlarını renklendirdiği yaz okulu için öğrenci velileride endişeli.

Öğrenci velilerinden haber merkezimizi arayarak sorunlarını dile getirmeye çalışan öğrenci velileride Akdeniz üniversitesi Rektörü Prf.Mustafa Ünal’ın konuya el atarak muhendislik fakultesinin yaz okulu açmasını istediler.

Haber merkezimize Üniversitenin Mühendislik fakültesinin en önemli fakültelerden biri olduğunu söyleyen öğrenciler; Konuyla ilgili mağdur olduklarını bildirip ‘ Eğitim hayatımızı daha kısa sürede ve başarılı bir şekilde bitirmemiz için her yıl Antalya Akdeniz Üniversitesine geliyorduk. Akdeniz Üniversitesinde sadece Mühendislik fakültesinin yaz okulu açmayacağını öğrenmek hepimizi çok fazlasıyla üzdü. Akdeniz Üniversitesi Gayet başarılı ve güzel bir üniversite. Fakat mühendislik fakültesi senatosunun aldığı karar bizi mağdur etmiştir. Umarım Sayın Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal hocamız bu konuya bir çözüm bulur. En kısa sürede mağduriyetlerinin giderilmesini istiyoruz, Rektör Prf.Mustafa Ünal hocamızdan gelecek müjdeli haberi bekliyoruz’ dediler.