Manavgat'ta yetişen tropik meyvenin tanıtımı yapmak amacıyla MATSO Yönetimi Manavgat'ta yetişen muz, avakado ve ejder meyvesinden oluşan tropikal ürün sepetini Manavgat kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit’ e takdim ettikten sora, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, Antalya Milletvekilleri ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu 'na da aynı paketlerden gönderdi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat ekonomisinin çeşitlenmesi amacıyla yoğun çaba gösteriyor. Turizm, tarım, ticaret, üniversite şehri olma ve organize sanayi bölgesinin kurulması gibi ekonominin çeşitlenmesine yönelik çok sayıda çalışmaya imza atan MATSO yönetimi, son dönemde büyük atılım yapan ve tarımda alt sektör olan tropikal meyve yetiştiriciliğinin tanıtımı yapmak amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

 MATSO yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Dr. Mustafa Yiğit’e Manavgat’ın tropikal meyvelerinden oluşan ve kentte yetişen muz, avakado ve ejder meyvesinden oluşan meyve paketini takdim etti.

Kaymakam Yiğit’e Manavgat’ın ürünlerini tanıtmak amacıyla yaptıkları çalışmaları anlatan Boztaş, aynı ürünlerden oluşan meyve paketlerini Manavgat’ın tropikal meyvelerinin tanıtımını sağlamak ve tanıtımının daha da yaygınlaşması adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bakanlar, Antalya Milletvekilleri ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu 'na da aynı paketlerden gönderdiklerini söyledi.

Manavgat tropikal meyvenin başkenti olma yolunda

Manavgat'ta, muz, ejder meyvesi ve avokado üretiminde de önemli artış yaşandığını kaydeden Boztaş, “Manavgat tropikal meyvenin başkenti olma yolunda ilerliyor” dedi.

Haber:R.Kıymaz

Editör: TE Bilişim