Kamu oyunu bilgilendirmek amacıyla bir basın açıklaması yayınlayan AK parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol açıklamasında şunları söyledi ‘

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

"Değerli Hemşerilerim,

Manavgat’ı her alanda ileriye taşıyacak, geliştirecek yatırımlarla buluşturuyoruz. Sağlıktan eğitime, tarımdan turizme kadar çok büyük yatırımları ilçemize kazandırıyoruz.

Müjdesini Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat verdiği Manavgat Devlet Hastanemiz ile ilgili süreç devam ediyor. Hastanenin proje ihalesi yapıldı. Kısa süre içerisinde inşaat başlayacak.

Bizler bu zamana kadar Manavgat'ı turizm ve tarım şehri olarak nitelendirdik. Artık bu özelliklere bir de eğitimi ekliyoruz. Çok önemli eğitim yatırımları Manavgat’ımızda başladı. Sadece 2022 yılı yatırım programına 17 yeni okul dahil edildi.

Kapalı yüzme havuzunun ihalesi yapıldı. Hükümet binamızın inşaatı sürüyor. Sulama ile ilgili yatırımlar başlıyor.

Yaşadığımız yangın afetinin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Evlerini kaybeden vatandaşlarımıza yeni evlerini teslim ediyoruz. Hemşerilerimizin zararlarını karşılıyoruz. Yanan ormanların yerine ağaçlar dikiyoruz.

Bizler bunları yaparken maalesef birileri siyaset peşinde, gündemi değiştirme peşinde.

Sırf eleştirmek için mesnetsiz isnatlar ile açıklamalar yapıyorlar.

Şehrimize yapılan hizmetler, yapılan yatırımlar için teşekkür etmelerini elbette beklemiyoruz. Ama yok saymalarını, hemşerilerimizi yanlış bilgilendirmelerini kabul etmeyiz, buna izin vermeyiz.

ÇAĞLAYAN ANADOLU LİSESİ ZAMANINDA BİTECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı sayın Aliye Coşar, yaptığı açıklama ile eğitim ve sağlık alanında yaptığımız yatırımları yok saymakla kalmamış vatandaşlarımıza yanlış bilgiler vermiş, kamuoyunu yanıltmaya çalışmıştır.

Bizler Manavgat ve Manavgatlılar için tüm siyasi partilerle iletişim kanallarını hep açık tuttuk. Manavgat'a kazandırılacak her türlü projenin destekçisi olduk. CHP ilçe Başkanı da bize istediği zaman ulaşabileceğini bilmesine, ilgili kurumlardan bilgi alabilmesine rağmen bu yolu tercih etmedi ve asılsız iddialar ile bir basın açıklaması yaptı.

İlçemize fayda sağlamaktan daha çok gündem değiştirmek için yapılan açıklama maalesef mesnetsiz iddialar ile doludur. Çağlayan Anadolu Lisesi'nde çalışmalar devam etmektedir. Yeni binanın temeli atılmıştır. Yoğun yağışlar nedeni ile çalışmalara zaman zaman ara verilmekle beraber belirtilen sürede Çağlayan Anadolu Lisesi eğitime kapılarını açacak ve evlatlarımız yeniden sınıflarına kavuşacaktır. Yapılan çalışmaları istediği zaman gidip görebilir.

Eğitimle ilgili yatırımları, ilçemize kazandırılan yeni okulları defalarca açıklamamıza- anlatmamıza rağmen CHP ilçe başkanı duymamayı, bilmemeyi tercih etmiştir.

Milletvekillerimizle beraber yaptığımız çalışmalar sonucunda ilçemize tam 17 yeni okul kazandırdık. Bunu sayın Aliye Coşar dışında tüm Manavgat biliyor.

Sayın Aliye Coşar merak etmesin Manavgat emin ellerde. Milletvekillerimiz ile birlikte Manavgat ile ilgili her konuyu yakından takip ediyor, Manavgat’a hak ettiği yatırımları projeleri bir bir kazandırıyoruz. Kazandırmaya da devam edeceğiz." Dedi.

Haber: GAP olay

Editör: TE Bilişim