“Asrın gaflet ve ihanet şebekesi;Devletine Ve Milletine kastetmiş nasipsiz” (dinsel/Sapık Ve siyasal /Sapkınlar cemaati)

CEMAAT(F.GÜLEN CEMAATİ)

 HAK YOLU’NA MUĞLAK BİR TERANE’YDİ;      

YA HAY! Dedi “YOL’A DÜŞTÜ” Cemaat,       

YARATILIŞ SIRRINA BİGANE’YDİ”;        

Ya Kay! Dedi “KUL’A DÜŞTÜ” Cemaat..

Nimetinin kıtlığından yakındı;

“RİYAKARLIK MASKESİNİ TAKINDI”,

Mazlumlara kem gözlerle bakındı;

Ya koy! Dedi “MAL’A DÜŞTÜ” Cemaat..

“MİZANININ İHLASINI” kırdı(Ah!);

HAK SÖZÜNÜlisanına” sardı(Ah!),

“İLZAMININ MİZANINI KURDU”(Ah!);

Ya soy! DediÇAL’A DÜŞTÜ” Cemaat..

“İNSANLARA İRŞAT İÇİN” uzandı;

AğlayarakYÜREKLERE” budandı,

“İKBALİNİN İMKANINA DADANDI”;

Ya say! Dedi “PUL’A DÜŞTÜ” Cemaat.

“HİMMET” dedi “KUDRETİNE” ulaştı;

“HİZMET” dedi “SİYASETE” bulaştı,

YEDİ İKLİM DÖRT KITAYI DOLAŞTI”;

Ya duy! Dedi “DİL’E DÜŞTÜ“ Cemaat..

“İKTİDAR’LIK” sultasına kapıldı;

“MUKTEDİR’İN” kamçısına sarıldı,

VERESİYE ÜÇ BEŞ PUL’A SATILDI”,

Ya doy! Dedi “GÖL’E DÜŞTÜ” Cemaat..

HAK DOSTUNUN SİLLESİ “BİR” NİMETTİR;

“ŞUURSUZ BİR CEMAATE İBRETTİR”;

Hem Rahmettir-Hem Zahmettir- Hikmettir;

Ya huy! Dedi “KÜL’E DÜŞTÜ” Cemaat..

Has balına “ZEHR-U ZEBER” bandırdı;

YILLAR BOYU MAZLUMLARI KANDIRDI”,

“SABBAH” gibi “İLZAMINA” yandırdı; (HAŞHAŞİ sergerdesi/Hasan SABBAH)

Ya şey!Dedi “ÇÖL’E DÜŞTÜ” Cemaat..

Artık Onu “HAK YOLUNDA” arama;

O “İBLİS Kİ!” Ateş sardı “MERA’MA”!

“HER ŞİRRET’İN BİR ÇARESİ VAR AMMA”;

Ya vay! Dedi “YEL’E DÜŞTÜ” Cemaat..

İHB/Şiir Pazarı Şiirleri-16 Ocak.2013-İstanbul)

??

NOT;Biz bu cemaatin ne(Bk)olduğunu,16 Ocak 2013 tarihindeki-Bu ŞİİRİMİZLE  ortaya koymuştuk,lakin- İLGİLİLERDEN OLUMLU HİÇ BİR SES/SEDA ÇIKMADI,Ki ancak-Sadece;Sen “NEDEN DİNİ BİR CEMAATİ ZEM EDİP-DURUYORSUN Kİ?” Demekten başka?!..

Sonrası mı?                                                                                                                          Sonrası malum;Bu cemaat 15 Temmuz 2016’da-Devletine/Milletine kastetti..

Akabinde Biz-İLGİLİLERE SORDUK;Siz Neden ”DEVLETİNE/MİLLETİNE “ haince kasteden bu(Dinsiz/İmansız-CEMAATİ) böylesine “GAFLET Ve DELALET İÇİNDE” yıllarca-Cansiperane korudunuz ki-NEDEN?!

Yoksa..

ZÜLF-U YARENİZE-Bal mı taşıyordu ki;Ona-BU KADAR MEFTUNDUNUZ??

Evet..

??
-Siz ki,farklı karanlık,pinhan mahzenlerde yıllarca-Yüce Allah'ın-sözde İslam dininin aydınlatıcı, ısıtıcı ve iki cihanı kuşatıcı kadim kelamından beslenerek ve fakat onu-hiç arlanmadan ve utanmadan kendi-kirli karanlık dünyanızın imkân ve ikbaline mesnet-u meskenet yaparak ve asla hiç çekinmeden (ondan kendi/Sahte sanal dininizi) bile devşirmek üzere;Nemalanarak-güya zenginleşip güçlenerek-palazlandınız..
!!
-Sonra o sahte dininizi-Allah'ın dini yerine ikame/ idame ettirerek-onunla devletin İslâm dinine karşı olan kaskatı-menfi zaaf ve lakaytlığından yararlanarak-kurmuş olduğunuz-cemaat,dernek, vakıf ve siyasal yapılarınızla;Önce,toplumdan dışlanıp ötelendiğini varsaydığınız işe yaramaz küskün ve bıkkın-Yetişkinleri,sonra da, daha henüz hayatının baharındaki nazik ve nazenin bedenlerini-eğitim amacıyla-çaresiz reflekslerle-büyük kentlerin meçhul ve muğlak kucağına atan-ülkemizin umudu ve istikbali olan-Gençlerimizi bularak-Onları;O kaskatı sahte/sanal-uyuşturucu dininizle aldatıp ikna ederek,insafsızca-devletine ve milletine-düşman ettirdiniz..
!!
Yetti mi ?
-Yetmedi elbette-gözünüzü toprak doyursun;Bu defada-Kem gözlerinizi dünyanın "Sultanlığına" diktiniz-sözde nizam'ı alemi dizayn ederek-keyfinizce sevk ve idare etmek amacıyla şevk-ı iştiyakla dünyanın-dört iklim,yedi deryasına-doğru uzanarak yayılmaya başladınız..
??
Yahu!
Nasipsiz Edepsizler! Siz kim,medeniyeti aramak kim? Medeniyeti-Sizin gibi gözü doymaz dinsiz/imansız din bezirgânları yüzünden-asla bulamayan-bu kafayla da asla bulamayacak olan-şu fani imtihan dünyasına;Sultan olmak Ve de ona nizam vermek kim?!
!!
Yahu!
Siz ki,kendinize-Şeytanı yoldaş seçerek,Onunla beraber yol almış Ve Yüce Allah'ın kadim/İLAHİ dinini bırakarak,onun yerine-kendi sahte dininizi ikame ve idame ettirerek-Kendinizle/Ailenizle beraber,Mazi'den Ati'ye doğru-ceddinizden başlayıp müstakbel torunlarınıza kadar-tam tekmil birden yedi sülalenizi dahil;Yüce Allah'ın gazabına uğratmayı hak ederek-Onlara da bunu infak-ı pay edecek bir vartaya düşürerek-büyük bir cürüm işlemişsiniz..
??

Çünkü!
"Eğer ceddiniz pak ve temiz olsaydı;Onlardan-Sizin gibi nasipsizler -asla ve kat’a peydah-ı hasıl olmazdı,
Ve de!
Eğer Sizler ak ve pak olsaydınız;Sizden de-Torunlarınız gibi nasipsizler-asla ve kat'a türemezdi.."
??
Yani!
Bunu da-Benden bir ibret olarak alın ve münasip bir yerinize de koyun-saklayın; Belki günü/zamanı geldiğinde/Sizin ne mal olduğunuzu anlatır/Anımsatırlar Size..
!!
Sizi nasipsiz/Edepsiz-Hayasızlar Sizi!
SİZİ,ZAMANIN-HASAN SABBAH/HAŞHAŞİLERİ-SİZİ!
Sizi gözü doymaz-dünya meftunu,mal tapıcısı dinsiz/imansız, utanmaz/arsız hırsızlar Sizi!
!!
Sizler ki!
Bu ak/pak şüheda mecra ve mezrası vatanın bağrına/HASAN SABAHVARİ ZEHİRLİ HAŞHAŞİ HANÇERINİ /Sapladınız.İŞTE (Milletimi dilhun eden)ŞU 15 TEMMUZ DA SIZİN ESERİNİZ-Varın üstünde istediğiniz kadar tepinin durun şimdi;Belki de şu millete olan kin ve garezinizle beraber-gaflet,delalet,nankörlük ve hiç af edilmez hıyanetinizin-günahını da dökersiniz! ..

!!
Sizinle..
"Hesap gününde;Sizden dolayı hayasız ve insafsızca katledilerek ocağına ateş düşen-Gariban halk çocuklarının-hesabına da şahitlik etmek üzere-Hesaplaşırız elbet-Sizinle!"
??
Ve çünkü.
Asla unutmayın ki!
"Sizin bu dünyada bizimle/ Milletimizle bir hesabınız/varsa;Yüce Allah'ın da öteki alemde/Hesap gününde/Sizin gibi ülkesine,milletine alçakça kasteden gafil,nankör ve hain/ iblislerle mutlaka bir hesabı/ olacaktır elbet..
??
Ve de..
Şunu da asla unutmayın ki!
"Burada belki bizim sor(a)madıklarımızı,orada-elbette;Bizim adımıza yüce Allah mutlaka soracaktır.."
  Ey yoldan çıkmış sapkınlar güruhu!        “Sizin dininiz,imanınız,ahlak ve ameliniz gibi-Cinsiniz,cibilliyetiniz Ve yani hayatınız da sanal ve sahtedir,Sizi edepsiz,hayasız ve adapsız-gafil ve nankör-HAŞHAŞİLER GÜRUHU-Sizi;YÜCE ALLAH MÜSTAHAKKINIZI VERSİN!Elbet-Hesap gününde bu Milletin şahitliğinde- mutlaka bu gaflet ve delaletinizin,bu nankörlük ve hıyanetinizin hesabını sorup-cezanızı verecektir de..

Ve elbet!                                                                                                                                                          Bu yaptıklarınız yanınızda kar kalır mı sanıyorsunuz;Ey Milletine kastetmiş gafiller!??                                                                          Belki,işgal ettiğiniz mevki ve makamınızla,(BEYT-UL MALDAN)çalıp/çırparak sahip olduğunuz paranız,pulunuzla;ŞU DÜNYA MAHKEMELERİNDEN SIYRILIP-YIRTARSINIZ-kendinizi lakin, yarın-MAHKEME-İ KÜBRADAN-asla yırtamazsınız!Çünkü-O KADİM MAHKEMEDE;Savcı da (BİR) Hakim de(BİR),Şahit de(BİR) olan-Adil Ve Hakim-i mutlak hesap sahibi-ancak ve ancak sadece-YÜCE ALLAH OLACAK Ve ELBET HERKESİN HAKKINI(Ne eksik ne fazla) VEREEKTİR

Yani!

Bilmem ki,(BEN)bunları “KİME” söylüyorum! Karşında ”ADAM” diye  belleyip-SESLENDİĞİN güruh eğer RUHEN tam takır-Ahlaksız “AKILSIZ/İZANSIZ-VİCDANSIZ”  Ve elbet BEDENEN de küm/kütük-Erdemsiz “KÖR/SAĞIR-KÜT” bir güruhsa;Ha “FETÖ”,ha “METO ve de ha “ÇETO” ne fark eder ki-Aziz/izzetli “MİLLETİM” kutsi değerleriyle,Mülküyle-yurduyla/DEVLETİYLE ” soyulup/Soğana çevrildikten sonra ne yarar..!?

SON/SÖZ;

Son “SÖZÜM” kör HASAN’A! Ha “HASAN’A,ha SANA”,ki doladım LİSAN’A; İster  ANLASIN alsın,ister  TUTMASIN atsın..

Çünkü!

Herkes er ya da geç-Bu dünyada yaptığının “HESABINI” verecektir;Ya Dünyada ya Ahrette, elbet “HESAPTAN”  kaçış yoktur..                                                                                             Sevgilerimle..