Şüphesiz!

Mûsevi İsrâil ile (Sözde)Muhammedî Filistin halkı arasında yıllardan beri süren "TOPRAK" kavgası bir "DİN" savaşı değil,aslında 'MAZİDE' kalmış adı konmamış bir "KARDEŞ" kavgasıdir çünkü;Her iki "HALK" da tıpki KÜRTLER" Ve de bazı "ARAPLAR" gibi Hz İBRAHİM soyundandır, ki şimdiki 'FİLISTİN/ISRAİL" Devletinin yer aldığı cöğrafya da,İsrailoğullarının "ARZ-I MEVUT' dedigi 'KUTSAL' toprakları ihtiva etmektedir..

Ancak!

İsrail halkı,mensup oldukları "MÙSEVİ" Dinini bir bakıma kendı ırklarıyla bütünleştirdikleri Ve de atalarından kalan 'ARZ-I MEVUT" bölgesini de "IRKLARININ" ayrılmaz bir "HAYAT/MEMAT" parçası saydıkları için;O toprakların tamamını almadan-Büyük bedeller ödeyerek desteklerini aldıkları-Emperyalistlerle beraber başlatmış oldukları bu "PLÂNLI EMPERYAL KAVGANİN" kısa sürede sonlanacağını sanmıyorum..

Bu nedenle de!

Israilin,FİLİSTİN halkına karşı yaptıgı her gayri insani,zâlim ve hunharca saldırısından sonra içimizden bazı (Sözde) MÜMİN insanlarin bir ağızdan;Nerdesiniz Ey MÜSLÜMANLAR,masum ve Mazlum "FİLİSTIN" halkına alçakça saldıran, yine mukaddes "KUDÜS'U" dilhun eden şu zâlim ve hain "İSRAİL'E" ne zaman dur! Diyeceksiniz diyerek-Oturduklari muhkem yerlerinden ortalığı karıştırmalarına asla hiç bir anlam veremiyorum ancak-GÖLGE etmeyin demekten başka..

ÇÜNKÜ!

Siz eğer FİLİSTIN'E yardım etmek istiyorsanız, Haydi gelin kardeşler-İMDADINA hep beraber gidelim,üstümüze düşeni yapalım,gerekirse o zâlim dediğiniz "İSRAİL'E" yanlarında yer alarak savaşalım dediğinizde;Eminim ki,O "VAVEYLA" koparanlardan asla ve kata hiç birisi yanınızda yer almayacağı gibi,(3/5 Kuruşluk) maddi bir yardım da yapmadan köşeyi dönüp kaçacaktır..

Ve Çünkü!

BİZ bu teraneyi 1970'lı yıllardan beri, FILİSTİNE giderek Yasir ARAFAT'IN yanında İSRAILE karşı savaşan bir avuç 'SERDENGEÇTİ TÜRKİYE SOLCULARI" yerine sonradan-Adeta gizli bir el tarafından- ikame edilen "SIYASAL İSLAM" patentli bir gruptan çok dinledik,ancak;Bunlar da uzaktan yaptıkları İÇ seçmenine yönelik coşturucu "SİYASAL" teraneleriyle 'FILISTIN" halkını esaretten kurtarmak yerine,İSRÂILİN saldırılarla gaspettigi "TOPRAKLARLA" ülke sınırını hergün biraz daha genişletmekten gayrı hiç bir işe yaramadı..

FİLİSTİNE yardım etmek mi istiyorsunuz,o halde buyurun gidin-SİZİ tutan mı var;AZERBAYCANLI KARDEŞLERIMIZE YARDIMA GİDENLERI TUTAN OLDU MU KI,SIZI DE TUTSUN? Durmayın gidin!

Ancak!

Eğer gitmeye niyetiniz olursa,Önce kendinizin ve sonra da kardeş FİLISTIN halkının dinini ve imanını iyice bir tartin da-Öyle gidin;Bilmem ki kendi arasında bölune-bölune (40) yamalı bir bohçaya bölünmüş o küçücük kavmi nasıl ve hangi imanınızla toplayacaksınız?

Gerçekten çok merak ediyorum..

SON/SÖZ;

Kendi milli hasletiyle yarasını sarıp insanını toplayıp bir arada tutamayan bir halkı;Hiç kimse yeniden derleyip bir 'HASRET ÜLKÜSU' etrafında toplayamaz..

Yuce ALLÂH,Gafil Siyasetçilerinin makam, ikbal ve imkan hırsına payanda olmuş "FİLİSTİNIN" masum/masun sivil halkina yardım etsin..

Yapacak başka bir şey yoktur;Ne yazık ki..

Sevgilerimle..

A

Bir Halil Bayram görseli olabilir