2021/2022 Eğitim Öğretim yılı çerçevesinde Ankara Valiliği El Sanatları ve Tasarım Merkezinde görevlendirildim.

Bir yılda 3 binin üzerinde ürün ürettim..

Ürettiklerimin çoğu merkezde sergilenmeye layık görüldü.

Geleneksel El Sanatlarımız ve Desen çiziminde üretim yapmaya devam edeceğim

MEB _ Görsel Sanatlar Öğretmeniyim.

Ortaya çıkardığımız her ürün bir ekip işi, Vali Yardımcımız Sayın Elif Nur Bozkurt Tandoğan, Usta Öğreticiler ile yolum kesişti. Farklı alanlarda üretim yapan yüreklere tanıştım. Farklı vizyonlar, bakış açım değişti.

Üretim noktasında şehrimizin eksikliği, yaşadığım zorluklar, güzellikler ömrüme değer kattı. Bazen pes dediğim, bazen devam dediğim zamanlarda dahi üretime devam diyenlerdenim. Birçok eserim devletimizin büyüklerine ulaştı, takdir cümleleri ile umudum dik oldu.

Sanat Merkezimizi Cumhurbaşkanımızın eşi ziyaret edip, bu çerçevede görevli olduğum sürede üretim yaptığım atölyemizde " Ekolojik Sanat" Sergisi gerçeklestirdim.

Merkezimiz için ürettiklerimin dışında 5 yıldır geri dönüşüm etkinlikleri yapıp, ahşap boncuk tasarımlarım, kağıt atıklar, kozalardan sanata, ağacın sesi, şifalı taşlar ve ağacın sanatla buluşması sonucu ortaya çıkan tasarımlarımın sergilenme süreci, güzelliklere yol açan gayretler büyüklerim tarafından takdir görmesi mutluluğum oldu.

Elif Valimize özel sevgim ve hürmetlerimle

Hanimefendimizin Valimizin huzurunda hepimizi takdir etmesi, şahsım ile ilgili övgüleri, Valimizin ve Vali Yardımcımızın bizleri övgülerle anlatması mutluluğumuz oldu.

Tek tek tanıttılar, emeklerimizi anlattılar. Bu olay umudumuzu toparlamamıza vesile oldu.

Sanat adına üretmeyi seviyorum, bazen mütevazı, bazen emeklerimizin görülmemesi üzüntüsü ile yazılarla duygularımı ifade etmiş, lakin görevli olduğum sürede güzel ýürekli, kimseyi kırmadan, emekleri incitmeden yol alan bir liderle çalışmak mutluluğum oldu.

Ankara Valimiz ve yardımcıları sanatkarlara değer veriyorlar.

Vali Yardımcımız Elif hanım ve Ankara Valimiz Sayın Vasip beye, İz Ankara personeline, üretken sanatçı ve Usta ögreticilerine müteşekkirim.

Başarı hepimizin, perde arkasındaki personelimizin hakkı ödenmez.

Ankara konulu çalışmalarımı daha kaliteli ve marka oluşturacak şekilde devam ettirip, Ekolojik Sanat adlı sergimizin en büyüğünü Cumhurbaşkanlığımızda gerçekleştirme daveti onurluyum.

Öncelikle MEB ve Ankara İl Milli Eğitimi gururla temsil etmeyi Rabbim nasip etsin.

Tüm unvanlar bir kenara, gururla taşıdığım Öğretmen kimliğim en büyük lütuftur Rabbimizden...

Hayatıma değer katan herkese, bu göreve vesile olan kıymetli müdürümüz Sayın Hayati Koca'ya, kalben inanan ve sevenlerime müteşekkirim

Ailem her şeyim, bu süreçte en büyük sabrı gösteren eşim ve iki evladıma özel şükran, minnet borçluyum.

Selfi arşivimde yer alan bu çekim ve paylaşım için Hanimefendimizden çekim anında bizzat izin alarak paylaşıyorum.

Hepimiz yolcuyuz ve farklıyız.

Bir sonraki Eğitim Öğretim yılında nerede görev alırım bilmiyor, lakin görevli olduğum her mekan mutluluğum olup, devletime hizmet onur, Ankara konulu eser üretmek mutluluktur.

TBMM ' de ki sergimiz ve Eylül ayında ki diğer büyük sergimizin tarihi resmileşti.

Hedef Fransa sergisini başarılı tamamlamak, dua eder, dua bekleriz.

Bir 2 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir