Ramazanda ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalan Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı Sergen Seçgin, yardımlaşmanın ve infakın arttığı şu günlerde ihtiyaç sahipleri unutulmadıklarını ve Paygamberin 'Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir' hadisi ışığında koşturduklarını söyledi.

Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı Sergen Seçgin, yaptığı yazılı açıklamada, yardımlaşmanın ve infakın arttığı şu günlerde ihtiyaç sahipleri unutulmadığını kaydetti.

-"İHTİYAÇ SAHİBİ 200 AİLEYE ULAŞTIK"

Yaklaşık 10 yıldır teşkilat olarak düzenli bir şekilde her ramazan öncesi ve hayırseverler tarafından gelen yardımlar ile yılın belirli zamanlarında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalıştıklarına değinen Seçgin, "Bir ailenin bir aylık temel İhtiyaç malzemesini karşılamak için kendi teşkilatımız ve çevremizde şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu sevenlerinin de yardımı ve desteğiyle bu yıl şuana kadar yaklaşık 200 aileye ulaşmış durumdayız."dedi.

Destek olan tüm yardımseverlere teşekkür eden Seçgin, şunları ifade etti:

"Hedefimiz belirlediğimiz ve bize yapılan bilgilendirme ile elimize ulaşan tüm ailelere yardım ulaştırmak. Öncelikle tüm hayırseverlere teşekkür ederim. Rabbim yapılan tüm yardımları kabul eder inşallah. Ramazanın sonuna kadar ilimizde ihtiyaç sahiplerini unutmadan gecesini gündüzüne katarak yardım ulaştırma gayretinde olan başta teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, bizlere destek olan STK'lara teşekkür ederim, ayrıca koronavirüs (Kovıd 19)salgını nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diler, tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum."

Kaynak:PHA