Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısına, Vali Yardımcıları Abdülhamit Karaca, İhsan Maskar ve 8 ilçenin kaymakamı katıldı. 

Gerçekleşen toplantıda; İlçelerin sorunları, ihtiyaçları, yatırımları, KÖYDES Projelerinin mevcut durumu, korona virüs (Covid-19) tedbirleri ve denetimleri, ilçelerde yürütülen aşılama durumu ile ilçeler bazında gerçekleştirilen kamu hizmetleri değerlendirilerek, eğitim, sağlık, sosyal ve ekonomik alandaki hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi, yaşanan sorun ve eksikliklerin giderilmesi konuları istişare edildi.

Kaymakamlardan, vatandaşların huzur ve refahına yönelik sunulan kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılarak gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyen Vali Mahmut Çuhadar, “Vatandaş memnuniyeti yaratacak hizmetlerin sunulması ve bu hizmetlerin etkili bir şekilde sunulması noktasında elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Bu nedenle il merkezinde, ilçelerde ve kırsalda tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından vatandaş odaklı hizmetlere ağırlık vermeliyiz. İlçelerimizdeki kamu hizmetlerinin ifası sırasında ortaya koydukları özverili çalışmaları dolayısıyla kaymakamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


Kaynak: (PHA) - Perre Haber Ajansı