Televizyon ekranlarından zaman zaman uzmanların durup durup binlerce iş kolu içerisinde sadece Kuaförleri , berberleri hedef göstermelerine içerlenen Altun Şunları söyledi ‘ Kuaför ve berber ve güzellik salonları sağlık kliniğine çevrildi. Günlük kabul ettiğimiz her müşterinin isim adres telefon kaydı, galoşu, maskesi, eldiveni, her şey tek kullanımlık ürünleri... sadece hizmet sunabileceğimiz sayıda müşteri ve çalışan olmak şartı ile sosyal mesafeyi de koruduğumuz, çalışma şartlarımızda maske, eldiven ,siperlik, önlük her şeyimiz tam şikayetimiz yok yeter ki herkes sağlıklı olsun bizlerde sağlıkla çalışalım.. Fakat nedir bu doktorların çıkıp kuaförlere gitmeyin diye söylemlerde bulunup insanları tedirgin etmesi.. siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz?

 NEDEN İŞ YERLERİMİZİ AÇMAMIZA İZİN VERİLDİ o zaman ..??.. kontrolsüz açılan AVM ler sosyal mesafeyi ,eldiveni ,maskeyi hiçe sayan manavlar, marketler pazarcı esnafı varken biz mi tehlikeliyiz hastalar da artma olursa diye günah keçisi mi arıyorsunuz.???

Bizi 10 gün açıp kiralarımızı ödeyip destek beklemeyelim ev sahipleri mağdur olmasın diye mi ? Artış olunca suçlayıp tekrar kapatacak mısınız?? kiralar birikince tekrar deneme mi yapacaksınız ...!

Bırakın bizle oynamayı işimizi rahat yapalım.. gerekli denetimler  zaten yapılıyor..... Neden tedirgin ediyorsunuz bizi? yapılması gereken her şeyi fazlası yapıp tüm önlemlerimizi aldık şükür.

 Bizlerinde müşterimizin de sağlığı her şeyden önemli lütfen bizimle dalga geçmeyi bırakın..!

ŞUNUDA BELİRTEYİM HİÇ BİR VÜRÜS KUAFÖR SALONLARINI SEVMEZ NEDENMİ KULLANDIGIMIZ MAZEMELERİMİZ KİMYASAL AMANYOK OKSİDAN ALKOL İÇERİKLİDİR VÜRÜS DÜŞMANIDIR RAHAT OLABİLİRSİNİZ ‘ DEDİ.

Haber:R.Kıymaz