2020 yılında çeşitli sorunlarla boğuştuk. Bütün dünyayı kasıp kavuran Covid-19 belası, depremler, sel felaketleri, ekonomik krizler hemen hepimizi çok yordu. Elbetteki güzel şeyler de yaşadık. 28 yıl süren işgalen sonra Karabağ’ın azadlığına kavuşması en büyük sevincimiz ve mutluluğumuz oldu.

Yeni yılın daha büyük sevinçler, galebeler getirmesini diliyorum.

Bu fani dünyada en önemli kazanımlarımız gerçek dostlarımızdır.

Çoğumuzun etrafında büyük kalabalıklar vardır ama çok iyi biliyoruz ki, gerçek dostlarımızın sayısı çok azdır.

Bazen en güvendiğimiz, değer verdiğimiz insanların vefasızlığı; “dostum” dediğiniz insanların en küçük bir olumsuzlukta sizi sırtından vurması, satması hemen hepimizin alışık olduğu bir durum haline geldi. O nedenle gerçek dostlarımızın kıymetini bilelim. Hayat dostlarla güzeldir. Zira “Gerçek dostlar yıldızlara benzer, karanlık çökünce ilk onlar görünür!” O nedenle 2021 yılında gerçek dostlarınızla ve tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu, güzel günler yaşamınızı temenni ediyorum. Yeni yılınız kutlu olsun!

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'İPAR İPA YENİYILINIZ YILINIZ 2021 KUTLU OLSUN YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDERİM. Dr. SEYFULL TÜRKSOY PEKYOLU STRATEJI MERKEZİ BAŞKANI'