AK Parti  Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin burada yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberliğin en güzide zamanlarından biri olan bayramların bir yenisine daha AK Parti ailesi olarak kavuştuklarını dile getirdi.

Dağtekin, “Milletvekillilerimiz, İlçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız, İl genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, mahalle başkanları ve asıl bu davanın çileli yükünü çeken unvana ihtiyaç duymayan hak davanın yiğit evlatlarını en kalbi duygularımla  selamlıyorum. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

"Önümüzdeki seçimlerde 5 milletvekilliğin tamamını almak için yoğun gayret göstereceğiz"

Konuşmasının devamında AK Parti’nin kurulduğundan bu yana bu davaya en büyük destek veren Adıyaman’ın Türkiye genelinde çok özel bir konumda olduğunu vurgulayan Dağtekin, şöyle devam etti:

"AK Parti Adıyaman teşkilatımızın, genel merkezimiz nezdinde çok özel bir kimliğe sahiptir. Bu özel konumumuzu ve kimliğimiz korumak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Hamdolsun. Her seçim döneminde şampiyonluklar çıkaran bir il konumundayız. Adıyaman her zaman davamızın yanında oldu. AK parti kurulduğundan bu yana her seçim sonrası yüksek oy oranıyla 5 milletvekilinden 4 milletvekilini her zaman meclise göndermiş bir ildir.  Gönül isterdi ki çok az farkla kaybettiğimiz 5 milletvekilini de meclise göndermekti. Ama inşallah bu kadrolarda bu irade bu güç var. Önümüzdeki seçimlerde 5 milletvekilliğin tamamını almak için yoğun gayret göstereceğiz. Ve bu Adıyaman için bir milat olacak. Sincik ilçemiz ise her seçim döneminde AK Partimize verdiği güçlü destekle her daim birinci olan bir ilçemiz. Sincik ilçemiz gibi Adıyaman genelinde de Türkiye birinciliği için yılmayan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu uğurda fedakârca çalışan tüm dava arkadaşlarımı yürekten selamlıyorum. İl başkanlığım süresi boyunca kardeşlik hukukunu hep diri tuttuk, tutmaya devam ediyoruz.

Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu davanın şerefli yükünü bana verdi. Omuzumuzdaki yükün ve sorumluluğun farkındayız. Yine biliyoruz ki; Bazı yollar uzun, bazı yükler ağır, bazı mücadeleler çetin olur. Onurlu bir duruş ister, inanmış bir yürek ister, adanmış bir aşk ister. Bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımızın davasına olan inancı gibi çalışkanlığı da bizim şiarımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle bugün buraya gelerek Kurban Bayramı sevincini bizlerle paylaşan tüm kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu mübarek bayramın Adıyaman’ımıza ve ülkemize hayırlı olması hayırlar getirmesini diliy

Editör: TE Bilişim