Başkan Turanlı, Koronavirüs tedavisinin ardından görevine başladı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde korana virüs (Covid-19) tedavisini ve karantina sürecini tamamlayan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı görevine başladı.

Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından, 20 günlük tedavi sürecini hastane ve evinde karantinaya alınarak tamamlayan Başkan Turanlı, yeniden görevine başladı.

Belediye personeli tarafından Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya belediye binası önünde kurban kesilerek karşılama töreni düzenlendi.

Salgın süreci boyunca canla başla en ön safta mücadele veren sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını ifade eden Başkan Turanlı, yaptığı konuşmada; "Bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum. Salgın süreci boyunca canla başla en ön safta mücadele veren sağlık çalışanlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum"dedi.

Salgınla mücadelede hayati önem arz eden maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat çeken Başkan Turanlı,"Özellikle fiziksel temastan kaçınma, sosyal mesafeyi koruma, kalabalık ortamlarda bulunmama ve hijyen kurallarına azami dikkat etmemiz gerekiyor. Hep birlikte belirlenen kurallara uyduğumuz sürece inanıyoruz ki; bu zor günleri atlatacağız. Hastalığım süresi boyunca dualarını esirgemeyen tüm halkıma teşekkür ediyorum" dedi.

İzmir’de meydana gelen depreme de değinen Başkan Turanlı, "Malumunuz hastalığım sürecinde İzmir’de deprem olduğunu sonradan öğrendim. Bu vesile ile İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor; depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın diliyorum"şeklinde konuştu.

Başkan Turanlı, kurban kesimin ardından göreve başladı.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim