GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 11.yıl dönümü nedeniyle Gönüllerde birlik vakfını ziyaret etti. 

Ziyarette Vakıf başkanı Mahir Damatlar Merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatının Vatan millet aşkıyla dolu çalışmalarla geçtiğini hayatının zirvede başlayıp zirvede de tamamlandığını söyledi. 

Ziyarette Vakıf başkanı ve Yazıcıalışma arkadaşlarından Mahir Damatlar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra şunları söyledi ‘merhum Yazıcıoğlu Türk İslam ülküsü görüş düşüncesiyle Anadolu'nun mert cesur yığıt evladı olarak. Anadolu'da yaşayan her vatandaşın barış içerisinde kardeşçe yaşamasını isteyen değerli oğlu'nun yakın çbir vatan evladıydı. 

Ömrü ülkesine vatanına milletine hizmet yolunda geçti. Her turlu emperyalizme karşıydı. Viyana'dan Çin’de Urımçıye kadar coğrafyada milletin ümmetin selameti içın kaygı duyan çaba gösteren biriydı. Bosna'da Kerkük'te Kosova'da Tebriz'de Bakü'de her türkün derdine derman olmaya çalışırdı. 

28 Şubat surecinde her turlu tehdide rağmen vesayete karşı çıktı. Millete namlusunu çevirmiş tanka selam durmam diyerek dik bir duruş sergılemıştı. 

Türk insanı ıçın tam bır rol modeldi Yazıcıoğlu. Onun Türklük Mıllıyetcılık inancı düşüncesi kültüreldi o bir ırkçı değildi. İslam inancı samımı yaşayan birıydı ve asla siyasete dini alet etmedi.  

Samımı ihlaslı hacı imanı kamil birıydı. onun vefatına bütün Türk İslam coğrafyası üzüldü.  

Cenaze törenine milyonlar katıldı ağladı üzüldü. 

Onunla yol arkadaşı olmak birlikte olmak benim ve arkadaşları içın bir gururdur bu gururu yaşıyoruz’ dedi. 

Ziyarette GAP gazeteciler birliğı genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ’da onunla tanışan ve beraber yol arkadaşlığı yapan biri olarak ta bende gururluyum mekânı cennet olsun dedi.

Haber: GAP olay