Adıyaman Tabipler Odası Başkanı, eski il sağlık müdürü, Adıyaman'ın sevilen siması ve 1 Nolu ASM'de Aile Hekimi olan Dr. Mehmet Necip Gürlevik uzn zamandır tedavi gördüğü kansere yenik düştü.

Binlerce sevenlerinin omuzun da son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören eski Belediye Başkanı Mikdat Gürlevik'in oğlu eski İl Sağlık Müdürü,  Tabipler Odası Başkanı ve 1 Nolu ASM'de Aile Hekimi olan Dr. Mehmet Necip Gürlevik, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Yeni Mezarlık Caminde düzenlenen cenaze törenine Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Erdoğan Öz, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fatih Doğan, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ, Tabipler Odası üyeleri, doktor arkadaşları ve yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

-"İL SAĞLIK MÜDÜRÜ UZM. DR.ÖZ: "HOCAMIZI KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ"

İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Erdoğan Öz, taziye mesajında şunları ifade etti:

"Adıyaman"ımızın ve Sağlık camiamızın değerli simalarından olan Dr. M. Necip Gürlevik’in vefatı dolayısıyla derin bir üzüntü içindeyiz. 30 Nisan 1982 tarihinde Rize İyidere Sağlık İstasyonunda tabip olarak göreve başlayan Dr. Gürlevik, doktorluk hayatı boyunca ilimizde ve sağlık camiamızda birçok aktif görevlerde bulunmuştur. 1992-1997 yılları arasında ilimizde İl Sağlık Müdürü olarak da görev yapmış olup, son olarak müdürlüğümüze bağlı merkez 15 No’lu Aile Hekimliği biriminde görev yapan Dr. Gürlevik hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yaşamını yitiren kıymetli Hocamızı her zaman saygıyla, hayırla ve duayla yad edeceğiz. Fedakâr bir hoca, iyi bir insan olarak hatırlayacağız.  Dr. Mehmet Necip Gürlevik beyefendiye Allah'tan rahmet niyaz ediyor, başta ailesi olmak üzere sevenlerine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz."

- BAŞHEKİM DOÇ.DR. DOĞAN: "ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK"

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan, Dr. Mehmet Necip Gürlevik'in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Başhekim Fatih Doğan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Sağlık camiasının emektarı, eski sağlık müdürümüz, tabipler odası başkanımız değerli büyüğümüz Dr.Mehmet Necip Gürlevik abimiz kansere yenik düştü. Allah rahmet eylesin. Üzüntümüz büyük. Yakınlarına ve tüm hemşerilerimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah." dedi.

Kaynak:PHA