Genel Başkan Doğan, "Sanayi iş adamları derneğini kurarken bizler, nasıl hizmet yapabiliriz, nasıl köprü olabiliriz, o amaçla kurduk. Kuruluşumuzu yaparken de bizim bir hedefimiz vardı arkadaşlarla, hedeflerimizi dile getirmek için yerinde incelememiz lazım dedik ve 4 gündür Adıyamandayız."dedi.

-"MEDYA İLİMİZİN BEL KEMİĞİDİR"

Doğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Adıyaman’da Sayın Valimiz ile Sayın Belediye Başkanımızla, Sayın Emniyet Müdürümüz ile Alay Komutanımız ve buna benzer kurum ve kuruluş müdürlerimizi ziyaret edip, istişarede bulunduklarını belirten Genel Başkan Doğan “burada en çok görevde medya düştüğünü inanıyorum. Gerçekten medya ilimizin, bel kemiğidir. Bizlere her zaman haber ulaştıran medyamızdır. Adıyaman’ımızı ihtiyaç olduğu yerleri, verimli olduğu yerleri işte bu topraklarımızda, ilçelerimizde ne yetişir neler yapabiliriz. Bizler nasıl köprü olabiliriz, biz bunu yerinde inceledik Allah kısmet ederse İstanbul’a gidersek bütün arkadaşlarımız ile istişare edeceğiz. Bizler Adıyaman’ımıza nasıl köprü oluruz, nasıl faydamız olur yani bu manevi olarak mı faydamız olur maddi olarak mı faydamız olur. Bunu arkadaşlarımız ile istişareler ederek, bir baba ocağımıza bir Adıyamanımıza borcumuzu ödeyeceğiz inşallah."

-“GERGER’E YATIRIM YAPMAMIZ LAZIM”

Doğan, “Biz bizzat yerinde inceledik, bundan dolayıdır ki gönül ister ki Gerger ilçemize oraya da küçük bir organize kurulup, 6’ıncı bölge olarak sayılırsa Gerger’imiz de, oradaki kardeşlerimize de iş imkânı sağlarız.” dedi.

Adıyaman’ın Gerger ilçesine yatırım yapılması gerektiğini kaydeden ASİAD Genel Başkanı Doğan; “Benim kendi kanaatim, yani ben burada kimseye demiyorum yani öyle yap ama benim kanaatim yani organize sanayi 6’ıncı bölge. Ben isterim ki Adıyamanımız bütün ilçelerimizi kaplasın. Özellikle Gerger’e yatırım yapmamız lazım Gerger’in çok ihtiyacı var. Çünkü yollarıyla, yol yapılmamış çok yerler var, yani biz bizzat buna şahit olduk. Biz kardeş olalım, bizler her zaman bir birimize güzelliklerle konuşalım. Bizler hangi görüşte olursak olalım, burası bir medeniyet şehri, bizler hiçbir zaman birlik ve kardeşliğimizi bozmayalım. Eski sözleri bırakalım, yeri gençlere verelim yani eski dedikoları bırakalım elimize geldiği kadar, kardeşlerimiz ile iyilikleri konuşalım."şeklinde konuştu