Boztaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, gazetecilerin sorunları tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktararak toplumsal mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde işlemesine katkı sağladığını belirterek yayımladığı mesajla ‘ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında gazeteciliğin toplumun doğru haber almasını sağlayan son derece önemli bir meslek olduğunu belirtti. Gazeteciliğin büyük özveri gerektiren bir meslek olduğuna dikkat çeken Başkan Boztaş,  mesleklerine âşık tüm gazetecileri ve basın emekçilerini kutladığını söyledi.

Boztaş şu ifadeler yer verdi;  "Kıymetli basın mensuplarımızın, zaman mevhumu olmaksızın yürüttükleri mücadele, sarf ettikleri emek takdirle karşılanmalıdır. Sorunları tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktararak toplumsal mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde işlemesine katkı sağlamaktadırlar.

Ulu Önder Atatürk'ün de vurguladığı üzere basın milletin müşterek sesidir. Bu itibarla gazetecilerimizin düşüncelerini özgür ve tarafsız bir biçimde ifade edebilmesi aydınlık yarınlara olan yürüyüşümüzü taçlandıracaktır.  Vicdanlı ve dürüst gazeteciler toplumun can damarıdır.

Bu düşüncelerle, gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, son derece onurlu ve saygın addettiğim, kutsal mesleklerinde üstün başarılarının devamını dilerim".