Milletvekili Aydın ‘Basının ve gazetecilerin önemi tartışılmazdır’

Adıyaman Milletvekili AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda ‘basının ve gazetecilerin önemi tartışılmazdır’ dedi.

Aydın mesajında, basının ve gazeteciliğin öneminin tartışılmaz olduğunu belirterek "Dünyadan, bölgemizden ve ülkemizden yaşanan her sıcak gelişmeyi bizlere aktarmada, kamuoyunu açıklıkla her konu ve her hadiseden bilgilendirme noktasında basının ve gazetecilerin önemi tartışılmazdır. “dedi.

Haber peşinde koşmanın ne denli zor olduğunu aktaran Aydın, şu ifadelere yer verdi:

"Dinamizmini, gücünü ve şevkini hiç bir zaman kaybetmeden, günün her anı haber peşinde koşmak ve her şartta görev yapmak kolay değildir. Bu manada; bu güzide mesleğin kıymetli mensupları da her daim milletimiz ve insanlık nezdinde en güzide yerlerini muhafaza etmişlerdir. Büyük bir azim, özveri ve gayretle mesleklerini her türlü zorluğa karşı ifa etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen değerli basın mensubu kardeşlerimin "21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve başarılar temenni ediyorum."

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim