Gelecek Partisi Adıyaman İl Teşkilatı il başkanı Abdurrahman Dimez  ve GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın Ankara'da evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasını kınadı.

Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, parti binasında yapılan basın açıklamasında, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ’a evinin önünde cuma namazına giderken yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını bildirdi.

i

              "Sonuna kadar takpçisi olacağız"

Dimez, açıklamasına şöyle devam etti:

"Hayat mücadelesi aziz milletimize hizmet etmekle geçmiş bu uğurda hapis yatmış ve bedel ödemiş bir devlet adamı olan, üç dönem boyunca TBMM çatısı altında görev yapmış başkanımıza evinden cuma namazına gitmek için çıktığında kimliği belirsiz kişiler tarafından planlı ve kasten öldürmeye yönelik yapılan saldırı sadece bizlerde değil milletine ve ülkesine yürekten bağlı tüm halkımızın vicdanında derin bir üzüntü yaratmıştır.

Gelecek Partisi olarak dün itibariyle yakalanan faillerin ve varsa şayet onlarla işbirliği içerisinde olan kişi veya kişilerin adalet önünde hesap  vermesinin sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu ve benzer saldırılar ülke siyasetine adeta bir güneş gibi doğan Gelecek Partisini ve ona gönül veren memleket sevdalılarını asla yıldıramayacaktır. Ülkemizin refahı ve huzuru için aziz milletimizin her türlü menfaati için demokratik platformlarda siyasi mücadelemizi azimle sürdürmeye kararlıyız. Bu vesile ile Selçuk Özdağ başkanımıza ve geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan  Yenicag Gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'na ve KRT programcısı Afşin Hatipoğluna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

KIYMAZ ‘ Saldırı Demokrasiye Halka Karşı Yapılmıştır ‘

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ’da olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek şunları söyledi ‘ .. inancımıza göre de mübarek Cuma günü 5-6 şar gruplar halinde pusu kurularak gelecek partisi genel başkan yardımcısı Dr.Selçuk Özdağ , Yenicag Gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu  ve KRT programcısı Afşin Hatipoğlunun aynı gün takıp edilerek taammüden darp edilmeleri Türk demokrasi tarihi, basın tarihi açısından da üzüntü ve endişe verice bir hadisedir.

Halk iradesine büyük önem veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın saldırı sonrası mağduru arayıp sorması ilgilenmesi bu olayın aydınlanması ve faillerinin yakalanarak layık oldukları cezalara çarptırılması hususunda ümitlerimizi artırmıştır.

Saldırıya uğrayan gazeteci arkadaşlarımıza ve Gelecek partisi Genel başkan yardımcısı Dr.Selçuk Özdağ’a geçmiş olsun diyorum ‘ dedi.

 EKİCİ ' SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUZ '

Gelecek partisi Konya İl başkanı Hasan Ekici'de Konya il başkanlığında parti yöneticileriyle birlikte Selcuk özdağ ve gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı 'Evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulan Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılarak hak ettiği cezayı almaları en büyük dileğimizdir.' dedi

Haber: Gapolay