Büyük önder Mustafa kemal Atatürk vefatının 83.yılında tüm yurtta olduğu gibi Silifke’de de anıldı.

Silifke de 10 Kasım Anma etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık (Hükümet) konağında ahşap yakma ve kara kalem çalışmalarından oluşan Atatürk konulu sergi ye imza atan sanatçı Seyhan Karaduman sergilenen eserleriyle ziyaretçilerin takdirini aldı.

Sanatçı Seyhan Karaduman 10 Kasım Anma etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık (Hükümet) konağında ahşap yakma ve kara kalem çalışmalarından oluşan Atatürk konulu sergi açılışını Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner başta olmak üzere devlet erkanının, belediye başkanımızın, siyası parti ,kurum ve kuruluş temsilcilerimizin, sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Seyhan Karaduman'ın açılışta yaptığı konuşma: "Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, Yüce yargının ve devletimizin seçkin temsilcileri, siyasi partilerin, kurum ve kuruluşların değerli başkan ve yöneticileri, saygıdeğer konuklar, Cumhuriyetimizin kurucu lideri Ata’mızı Anma Günü’ne böyle bir sergi ile katılmam benim için büyük bir onurdur. Sergimize katılmanız, destek vermeniz beni son derece mutlu etti.

Çalışmalarımı sergimde bulunan Ata’mızın eserlerinin dışında kentimizi her ortamda tanıtacak eserlerle devam ettiriyorum.  Kentimizin tarihi ve arkeolojik değerlerini çalışıyorum. İnşallah kadim şehrimiz Silifke’nin tanıtımına önemli katkı yapacağına inandığım eserlerimle de yurdun değişik merkezlerinde sergiler açmayı amaçlıyorum.

Siz değerli yöneticilerimin ve sanatseverlerin desteğiyle bunu başaracağıma inanıyorum. Serginin hayırlı olmasını diler hepinize saygılar sunarım." dedi.

Haber:R.Kıymaz