#adıyaman Haberleri

#adıyaman haberleri ve güncel #adıyaman gelişmeleri, #adıyaman ile ilgili tüm video, #adıyaman fotoğrafları ve #adıyaman haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


AKTÜEL

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, 15-22 Nisan Turzim Haftası nedeniyle TBMM genel kurulunda söz aldı.

GÜNDEM

Adıyaman Bizim Pınar Anaokulu, kardeş Bahar Anaokulu ile birlikte sıfır atık kampanyası için öğrencileri dövizlerle yürüyerek büyüklerini uyardılar.

SPOR

6 Şubat depremlerinde öksüz ve yetim kalan çocuklar için çalışma yapan KAGES Derneği gönüllüleri Adıyaman'daki çocuklara bayram sevinci yaşattı.

Yaşam

İstanbul Kâhta dernekler federasyonu başkanı Kemal Karakuş yayınladığı mesajda Bütün Adıyamanlı ve Kâhtalı hemşerilerimin Ramazan bayramını kutlarım dedi.

SAĞLIK

Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, Ramazan ayı dolayısıyla iftar sonrası hizmet veren doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, teşekkür etti.

GÜNDEM

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde Kahramanmaraş’ta Ebrar sitesinde ikamet eden Mustafa İlhan’ın cenazesi yeni bulundu.

AKTÜEL

Adıyaman Belediye Başkanlığına seçilen Av. Abdurrahman Tutdere, düzenlenen törenle belediye mührünü teslim alıp göreve başladı.

GÜNDEM

Adıyaman AK parti belediye başkan adayı Ziya Polat yayınladığı basın açıklamasıyla, emeği geçen bütün partili ve vatandaşlara teşekkür edip helallik...

GÜNDEM

Murat koca sosyal medya da hesabından yayınladığı mesajla 1 Nisan itibariyle İYİ parti Adıyaman merkez ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini...

CANLI YAYIN

6 Şubat depremlerinde yıkılan Adıyaman belediye binasının yenisinin yapımı için Sümer Evler mahallesinde inşaat çalışmalarına başlandı.

CANLI YAYIN

iki dönem Adıyaman Belediye Başkanlığı yapan Abdulkadir Kırmızı, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat’ı Seçim Koordinasyon Merkezinde ziyaret...

AKTÜEL

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü her yıl olduğu gibi geleneksel olarak üyeleriniN, Rotary 2420. Bölge Federasyonuna bağlı Rotary Kulüplerinin de katkılarıyla.

Popup Beyaz.Net