#mustafa alkayış Haberleri

#mustafa alkayış haberleri ve güncel #mustafa alkayış gelişmeleri, #mustafa alkayış ile ilgili tüm video, #mustafa alkayış fotoğrafları ve #mustafa alkayış haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


AKTÜEL

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, 15-22 Nisan Turzim Haftası nedeniyle TBMM genel kurulunda söz aldı.

GÜNDEM

AK parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, AK parti sandık başkanları müşahitler toplantısında Seçime Hazırlıklı Olan Tek Siyasi Hareket, AK Parti’dir

GÜNDEM

Sincik İlçesini ziyaret eden Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Belediye Başkan adayı Mehmet Korkut’a vatandaşlardan oy vermelerini istiyoruz.

EKONOMİ

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ, Esnaf Odalarımızca esnaf ve sanatkârlarımıza sağlanan desteklerle, Adıyaman bölgede 1. sıraya yükseldi.

AKTÜEL

Esnaf vatandaş buluşmalarında yoğun ilgi gören AK parti başkan ada Ziya Polat gönül verdiği Adıyaman halkına layık olmak için çok...

GÜNDEM

Reşit Alkan 'GAP olay gazetesine verdiği röportajda, Besni’nin sorunlarını çözmek ve Besinlilere hizmet etme dışında bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

SİYASET

Ahmet AYDIN TUT ’ta sorunların biriktiğine dikkat çekerek AK parti adayı Ercan Öncebe’yi Tut ilçede, birikmiş sorunların çözümü için adres...

CANLI YAYIN

AK Parti Gölbaşı SKM'nin açılışı, Bakan yardımcıları Ahmet Aydın Vedat Gürgen ve milletvekillerinin katılımıyla sağanak yağmura rağmen miting havasında idi

SİYASET

Sendika -Sivil Toplum Temsilcilerinin görüş ve taleplerini dinleyen Alkayış, memurlarımızın hak ve hukuklarının korunması adına çalışmalar devam edecektir.

SİYASET

Adıyaman’da felaketin yıl dönümünde temaslarda bulunmak üzere gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar vatandaşlarla bir araya geldi.

EKONOMİ

AK Parti Milletvekili Av.Mustafa Alkayış, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Vali Osman Varol'la inşa edilen kalıcı konutları yerinde inceledi.

CANLI YAYIN

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Ankara'dan Adıyaman'a coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Popup Beyaz.Net