Çalışmaları hakkında bilgiler veren Özkan  ‘. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye’ye yaptığımız devasa yatırımlarda Mersin’imizde payını fazlasıyla aldı, almaya da devam ediyor. Örneğin; en büyük projelerimizden biri ‘’Çukurova Havalimanı’’.  Allah nasip ederse 29 Ekim Cumhuriyet bayramında açılışımızı yapmayı düşünüyoruz. Diğer taraftan pamuklu Barajı’nın açılışını yaptık, yaklaşık doluluk oranı yüzde yetmişlere çıktı. Mersin olarak Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahibiz, yine Akdeniz Çevre Yolu, Anamur-Mersin Yolu 321 km sahil şeridi yapıldı. Anamur eskiden 5 saatlik yoldu, şuan da yeni yol ile 2,5-3 saatlik bir zamana düşüş oldu.

 Diğer taraftan Mersin için birçok projemiz var, biz bunları anlatmaya kalkışsak ne dakikalar ne saatler yeter. Bahsettiğim gibi 341 projeniz açılışını sadece geçen aylarda gerçekleştirdik. Ve bunlar sadece yeni projelerimiz. Bitmiş projelerimiz de mesela Türkiye’de ilk şehir hastanesi açılışı Cumhurbaşkanımız eşliğinde Mersin’de yapılmıştır. Ve şehir hastanelerimiz Mersin halkına ciddi anlamda hizmet sunmaktadır. Yine 600 yataklı Tarsus Hastanemiz, Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek. Ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemiz yaklaşık 5 sene önce yenilendi, tekrar faaliyete geçildi. Diğer taraftan bütün ilçelerimizde hastanelerimiz mevcut ve çalışmalar devam ediyor. Kısacası sağlıktan eğitime, eğitimden ulaşıma, ulaşımdan ticarete birçok yatırımlarımız devam ediyor ve devam edecek’ dedi.

KIYMAZ: MERSİN Akdeniz’in incisi bir kenttir

Yerel basının sorunları ve çalışmaları hakkında bilgiler veren GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz2da özellikle Doğu ve güneydoğu Anadolu’dan tatil ve deniz turizmi için Mersin ve sahillerinin tercih edildiğine dikkat çeken kıymaz ‘ Mersin ilimiz tarihi doğal güzellikleri, denizi ve tarımsal üretimi ile Akdeniz’in incisi Mersindir. Bu güzel kent için çaba ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Haber: GAP olay