Sanat güzelliğin ifadesidir. Bu ifade söz ile olursa şiir. Name ile olursa musiki,Nakş ile olursa ressamlık,oyma ile olursa heykeltraşlık,bina ile olursa mimarlık ...olur."Sanatkar,toplumda uzun mücadele,  gayretlerden sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır".


Hiç birşey için geç kalmış sayılmazsınız. Resim mi yapmak istiyorsunuz,entrümanmı çalmak istiyorsunuz başlayın o zaman. Başka sanat dallarına,bir topluluğa, kurslara katılın,inanın dünyanızın dolayısıyla yaşamınız değişik.Düşünceleriniz ,yapacaklarınıza daha farklı bakacaksınız.Bakış acınız değişecek.Kim ne derse ,bu yaştan sonra olmaz ,sözlerinisakın siz siz olun kale almayın.Siz nasıl mutlu oluyorsanız ,becerileriniz ve yeteneklerinde göre şekillendirir.


Yaşamdaki meslek tercihlerini yaparak ,tahsil süreci sonrasında, görev sahibi oluyoruz.çalışma sürecinde her kişinin sosyal bir meşguliyetinin olması gerektiğini düşünüyorum. Niçin biliyormusunuz ,gün içinde yorucu ve stresli zaman sonrasında ,hem güzel insanlarla tanışmak ,sosyal sosyal aktivitelere katılmak çok önemli. Sizlerin çevre ve ayrı bir sorumluluk ,farklı bir enerjiyle haftanızın daha verimli ,pozitif enerjiyle devam etmenizi sağlıyacaktır. 


Müziksiz hayat mevcut olamaz. Türk milletinin tarihi ile özelliğide güzel sanatları sevmek ve onunla yükselmektedir. Ülkemizde medeniyetimiz kültürümüz örf ve adetlerimiz ile beraber bütünleşmek gerekiyor. Çünkü bizim çok zengin kültürümüz var. Her sanat dalının kendine ait bir dünyası var.

SEVGİYLE VE MÜZİKLE KALIN.