Son günlerde bakıyorum herkesin tek derdi Y.Malatyaspor.

Ama yazılan çizilenlere bakıyorum.Herkesin tek sorunu Adil Gevrek başkan.
Öyleki:
Adil Gevrek istifa etsin.Adil Gevrek gitsin.
Yani mesele Y.Malatya spor değil Adil Gevrek başkan.

Peki ne yapmış bu Adil Gevrek.
Takımı bir nevi sıfırdan alıp, takımı Avrupa kupalarina katılmasını sağlamış.
Bir takımı adeta sıfırdan alıp bugünlere getireceksin.Bu sezon bazı yanlış uygulamalardan dolayı sezonu kötü bir yerde bitirince hemen Adil başkan istifa Adil başkan istifa denecek.
Peki:Adil başkanın hiç mi kredisi yok.Türkiye'de F.B.G.S.BJK.ve Trabzon gibi büyük denen kulüpler hic mi hata yapmıyorlar.
Hic mi yanlış transfer yanlış hoca seçimleri yapmıyorlar.
Yada:Bizimle beraber kötü bir sezon geçiren.Kayseri spor.Ankaragucu.Rize spor.Denizli spor taraftarları ve bu şehirlerin kanaat önderleri kulüp başkanlarına istifa et.istifa etmi diyorlar.
Sözkonusu kulüplerin başkanları Adil Gevrek gibi takımlarını sıfırdan alıp Avrupa kupalarina katılacak noktaya getirmişlermi acaba.

Evet Sn Adil başkan.Bu sezon yanlış planlama yaptı.yanlis transfer politikası izledi.yanlis hoca seçimleri yaptı.Tüm bunların sonunda kötü bir sezon geçirdik.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen Sn.Adil başkanın birkerede hata yapma lüksü olsun.birkerede kredisi olsun.
Bunca başarının ardından Sn.Baskana istifa et diyeceğinize, hatalarinizdan ders çıkar birdaha takımı bu duruma düşürme deyip yardımcı olmamız gerekmez miydi.
Malatya spor: Partiler üstü, Malatya spor hepimizin ortak paydası, hepimizin sevdası askidir.
Şimdi Adil Başkana istifa et diyenlere soruyorum:
SİZLERIN AMACI ÜZÜM YEMEK Mİ? BAĞCIYI DÖVMEK Mİ?.

Adil başkanla ilgili yapılan tüm eleştirileri bir kenara bırakıp asıl beni üzen konu ise bu sehirin ŞEHRÜL-EMİNİ olan Sn.Selahattin Gürkan başkanın aciklamalaridir.

Sn Selahattin Gürkan başkan diyorki: 

Ben Malatya Milletvekilleri ile tek tek görüştüm.Hepsinin ortak kanaati Adil başkanın istifa etmesi yönünde.
Fakat: Bugüne kadar sözkonusu vekillerin bir açıklamasını duymadığımız gibi Sn.Veli Agbaba Adil başkanın istifa etmemesi yönünde açıklama yapmış olması.

Sn.Selahattin başkan diyorki:
Milletvekilleri istifa etsin diyor.Kulüp divan başkanı ve bazı divan üyeleri istifa etti.bazi yönetim kurulu üyeleri istifa etti.Sn Adil baskani nda istifa etmesi gerekir.Kısacası Adil Başkana güven kalmadı mealinde istifasını istiyor.
ŞİMDİ BURADAN SORUYORUM.

1-Madem Adil başkanın istifasını istiyorsunuz yerine geçireceğiniz başkan adayı kim? Getirmek istediğiniz başkanın bütçesi nedir.transfer politikası nedir bunu da açıklayın.

2-Sizin basın açıklaması yaptığınız tarihte Sn Adil başkan istifa edip kongre kararı alsa.en erken bu süreç 20 gün sürerki buda Ağustos 30 olur.
Liglerde 11 veya 13 eylülde başlayacağına göre: Bu takım nasıl transfer yapacak nasıl hoca bulacak.

3-Adil başkan bu takımı sıfırdan alıp buralara getirdiği ortada.Buna rağmen sizlerin ve sizler gibi düşünen milletvekillerinin bazı basın mensuplarının ve taraftarların güvenini kayıp ettiğine göre istifa et diyorsanız.
Sizler %69 oy oranı ile secildiniz.gorev süreniz daha iki yıl olmadı.
O zaman sizlerde bir anket yaptırıp %69 ların çok çok altında başarılı bulunmazsaniz birileride size güven tazele yada istifa et derse siz istifa edecek misiniz.

4-Sn.Baskan siz bu sehirin ŞEHRÜL-EMİN'isiniz.Tabiki bu sehirin hertürlü sorunlarına duyarsız kalamazsiniz.Malatya'nin hertürlü sorunu tabiki sizi ilgilendirir.
Fakat Malatya spor bir belediye değildir.

Malatya spor bu sehirin partiler üstü her kesimin ortak paydası herkesin sevdası askidir.
Siz belediyede bir daire başkanını bir genel müdürünü görevden alabilirsiniz.Üstelik bu daire başkanı yada genel müdürünü görevden almadan yerine mutlaka atayacaginiz isimleride mutlaka belirlemissinizdir.
Ama Malatya spor başkanına görevden istifasını isterken yerine kim gelecek,kimler aday olacak belli değil.
Aday olacağım diyenlerin bütçesi nedir transfer politikası nedir takımın hocası kimdir büyük muamma içindeyken plan yok program yok medyada başkanlık için isimleri dolasanlarin doğru durus açıklamaları yokken:
Sn.Adil başkanın istifasını istemek.
MALATYA Sporu sadece kaosa sokmaktan öteye gitmez.
Sn.Selahattin başkanım.

Size yakışan bu kritik süreçte bu dar zamanda Malatya spor başkanına destek olup taraftarların takımına sahip çıkmasını sağlamaktır.
Sn.Baskanim:.
Önümüzdeki sezon bu takım bu sezon gibi kötü neticeler alacak olursa ( Allah korusun ) bunun tüm sorumlusu ve tüm faturası size çıkacağını unutmayın.
Hani diyorsunuz ya ben bu sehirin SEHRÜL-EMIN'iyim takıma sahip çıkmak benim görevim.
O zaman başarıyı nasıl sahipleniyorsaniz.olasi bir başarısızlığida sahiplenmek sizin görevinizdir.

SON SÖZÜM: 
Sn.Selahattin başkanım size yakışan bu sehirin ŞEHRÜL-EMIN'i olarak tüm kurum ve kuruluşlarla Malatya spora sahip çıkmaktır.

DERE GEÇİLİRKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ.

Saygılarımla.