” Pandemi süresince birçok önemli değenlerimizi kaybetmenin buruk arifesinde, yardımlaşma ve dayanışmanın kalplerimizde yer ettiği ve huzurun anlamını içselleştirdiğimiz bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Müşterek iyilik ve ortak dini değerlerimizin mana yükünün yanında, paylaşma ve birbirimizin eksiklerini giderme fırsatını yakaladığımız güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu bir kez karşılıyoruz..

Bayram manevi değerlerimizin evlerimize taşıdığı huzur ve mutluluk pınarından sevdiklerimizle, arkadaşlarımızla, dostlarımızla kısacası ailemizle yaşama ve yaşatmanın sonsuz güzelliğini idrak etmenin sevinci içerisindeyiz. Bayramın şehrimize, bölgemize ülkemize, insanlık âlemine sağlıklı günler, mutluluklar ve güzellikler getirmesini diliyorum.

Bayram kardeşliğe, birlikte yaşama kültürünü ve birbirimizi sevmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu anlamlı günlerde, küskünlükleri bir tarafa bırakıp, birbirimize muhabbetle, sevgiyle ve hoşgörüyle yakınlaşabilmenin önemini daha da anlayarak demokrasi ve sevgi kültürünü yaşatma fırsatıdır.

Bu manada; Kurban Bayramının barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğimize vesile olması temennisiyle, herkesin sevdikleriyle beraber huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. ”