Ak Parti değerlerine sahip çıkmalı,adeta resetlenmeli yada fabrika ayarlarına dönmeli sürükleniyoruz bunu bir gören yok mu?

 Yıl 2002 Bir güneş doğdu karanlıkların üzerine heyecan,azim ve yılların biriktirdiği hantallığı gidermek adına bir Güneş…

   İlk dönemi hatırlayın sahada gece gündüz demeden her türlü değerlerinden feragat eden bir yapı bir mücadeleci ruh vardı…

  Tüm islam alemi pür dikkat yüzünü çevirdi umutla,aşkla,inanmışlıkla…Bir umut yeşermişti, en son söndürülen Cennet Mekan Abdulhamid han’ın ışığı bir Ampül aydınlattı tüm coğrafyayı..

Zamanla bizimde içimize sızdı bizden görünüp bizim gibi olmayanlar

Kimi Belediye başkanı, kimi vekil, kimi partili, biz bunlara AKP’liler ismini verdik., zira biz Ak Partiydik…Liderimize tüm ulus Dünya lideri ismini yakıştırmışken  ‘’O’’na bile ihanet içinde oldular sinsice. Kimi telefonlara bakmadı bakması gerekirken bile gecenin üç’ünde, kimi kendi eş dostuna kanalize etti gözlerimizin içine baka baka..

18 yıllık emek, istikrar, başarı adeta kumdan kale gibi altı oyulmaya başlandı…Yetiş ya MUHAMMED, yetiş ya ALİ…

  Liderimize sorunlar iletilmedi, yanlış bilgiler verildi toz pembe gösterildi her şey oysa biliyorlardı haberdar olsa tek başına olsa bile mücadele edecek ve düzeltecekti, hesap soracaktı. Şimdi bir lobileşme onlar, şunlar bunlar diye…..

AK PARTİ genel merkezde görevli olan milletvekili eski milletvekili buna benzer arkadaşların tutumları gözden geçirilmelidir.

Belediye başkanları Kafdağı’nda bakarken bilmezler ki, alt  tabaka olan fakir fukara vatandaştan oy aldığımızdır. / TBMM / Mecliste ve Ak parti genel merkezde isimlerini vermek etik olmaz, birkaç tane insanın hataları tavırları kamuoyunda tepkilere neden oluyor.

Bizler istişareye açık bir teşkilatız.

Olumlu ve olumsuz bütün eleştirilere de açığız.

Doğruları söyleyen yazarlar çizerler kanaat önderleri hemen günah keçisi ilan ediliyor.

Parti ile ilgili olumsuz görüşlerinizi beyan ettiğinizde başka yöne çekiliyor.

Parti içinde korku imparatorluğu, partiye zarar veriyor.

Hep söylemiştik.

Reis yalnız diye.

Reisi yalnızlaştıran Ak parti İçinde kutuplaşan kümeleşen gruplardır.

Bu yapılar kendi menfaattarı çıkarı doğrultusunda, eş dost, akraba ,çevrelerine hitap ediyor Türkiye yedi bölgesi ile bir bütündür.

Sadece bir bölgeye mahsus değildir.

Kamu atamalarında ve bürokraside sadece bir bölgeye mahsusmuş gibi çalışmalar içindedir   Uyan ey Dünyaya başkaldıran lider uyan hedef 2071 ken 2023 ü göstermeyecek bu gaflet ve gidişat.. Uyan Allah aşkına uyan ve kalk artık ayağa…

Saygılarımla

Gökhan Bayram