SİYASET

İYİ Parti il başkanı Kenan Doğan ‘Sahada etkin çalışıyoruz’

Loading...

Abone Ol

Ziyarette çalışmaları hakkında GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz2a bilgiler veren İYİ parti Adıyaman il başkanı Kenan Doğan şunları söyledi;

SAHADAN ÇEKİLMEYECEĞİZ

Biz yaklaşık 2 yıldır sahadan çıkmıyoruz aşağı yukarı tüm gazeteci arkadaşlarımız çalışmalarımıza şahitlik ediyor. Tabi ki bir seçim dönemiymiş gibi çok hızlı değiliz ama ufak ufak da olsa küçük küçük de olsa her tarafı 5- 6 ayda bir turluyoruz.

Genel seçim kararı alınana kadar sahadan çekilmeyeceğiz.  Çünkü nihayetinde bizim yaptığımız bir siyasi partinin iktidara gelişinden ziyade kökleşmeye çalışan demokrasinin bu ülkede yok olmaması için gayretimiz. Şöyle bir örnek veriyorum; biz çok az da olsa bütün kurum ve kuralları ile işlemiyor da olsa biz demokrasinin tadına vardık. Bu süreç böyle devam ederse bizim torunlarımız bir gün gelip mezarımıza bizden hesap soracak.  Siz birazcık da olsa tadına vardığınız o demokrasiyi neden muhafaza edemediniz? Şimdi gidişat gittikçe tek adama gidiyor. Tek adam da bir kurmaylarla birlikte yönetmekten ziyade her sabah kalktığımızda ne istiyorsa onu söyleyip onu yapıyor bu ülkede. Gittikçe derinleşen o tek adamlık yönetimin seçimin sonunda rafa kaldırılacak tek hamlede.

 İYİ Parti olarak üzerimize düşeni ilçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerimize, delegelerimizden başlayarak genel başkanımıza kadar sahada hiç durmadan sahada çalışarak bunun sonucu almak istiyoruz. Allah bu yolda gösterdiğimiz bu gayretimize inşallah bize yardımcı olur. Tekrardan söylüyorum seçimlere kadar sahadan çıkmayacağız. Demokrasiyi de asla ve asla bu ülkeden dışarıya çıkarmayacağız.

Murat Koca( İYİ parti merkez ilçe başkanı): Demokrasi bir amaçtır

Başkanımın da söylediği gibi İnsanların özlediği o demokratik çoğulcu sistemi tekrar ülkemize kazandırmanın çabası içindeyiz. Başta genel başkanımız olmak üzere bütün iller ilçeler bu görüşte bu doğrultuda güçlü bir şekilde çalışıyoruz.

 ülke olarak yeniden bir yapılanmaya gidiyoruz. Çok ciddi çok geniş bir yapılanmaya gidiyoruz. Memleketimiz için özellikle projelerimiz var. Yerelde neler yaparız. Bu havayı nasıl değiştirebiliriz? Bunu alt yapısını oluşturuyoruz. Bunun için çok ciddi projelerimiz var. İnşallah zamanı ve yeri geldiğinde sizinle ve kamuoyuyla tekrar paylaşacağız. İlçe başkanı olmam münasebetiyle ziyaretinize geldik. Bizi kabul ettiniz.  Çok teşekkür ederiz. Özellikle de muhalefet partilerine vermiş olduğunuz desteklere den dolayı ile teşekkür ediyorum.

 İnşallah Adıyaman iyi olacak Türkiye iyi olacak. Çalışmalarımız bu manada olacak. Şahsımız ve nefsimiz adına değil ülkemiz ve memleketimiz adına yola çıktık. İnşallah güçlü bir şekilde hep beraber bir birimize güvenerek Adıyaman da Türkiye de de doğru ve düzgün siyasetin nasıl olduğunu yaşayarak göreceğiz göstereceğiz.

KIYMAZ ‘ Basın ve Muhalefet demokrasinin vazgeçilmezidir’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz basın ve muhalefet demokrasinin olmazsa olmaz parçalarıdır. Bir ülkede basın özgürlüğü yoksa muhalefet yoksa orada zaten demokrasiden bahsedilemez. Bu nedenle basın ve muhalefeti ben fazlasıyla önemsiyorum.

KIRMIZI ÇİZGİMİZ ÜLKEMİZİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜDÜR

Biz basın kuruluşu olarak bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Kırmızıçizgimiz ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve ay yıldızlı bayrağımızdır. Bununla ilgili problemi olanla bizimle de problemimiz vardır.

Haber:gapolaygazetesi.com