Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak, kulüp başkanlığından istifa ederek, başkanlığı 2.başkan Cevher Erdem'e bıraktı.

Aybak, yaptığı açıklamasında, "Kongre ile Cevher hanım devir alıyor maddi ve manevi olarak yanındayım destekçisiyim inşallah sezon sonu şampiyon oluruz." dedi.

Geçen sezon 3. Lig'den Bal Ligine düşen Adıyaman 1954 Spor’da başarısız gidişin ardından kulüp başkanlığına başarılı İş Adamı Sait Aybak getirilmişti. Evelsi gun Adıyamanda basın temsilcileriyle bir araya gelıp göruş alışverışınde bulunan Sait Ayabak istifanın işaret fişeğini bu toplantıda çıtlatmıştı. Bir yıl sonra görevi Cevher hanıma bırakacağım diyen Aybak, bir yıl değil bir gün sonra görevi bıraktı.

Grubunda namağlup ve lider olan Adıyaman1954 spor camıasında şaşkınlıkla karşılanan istafa haberi , taraftarlarıda üzdü.

Kulubun başarısının devamı için gerekli destek hususunda endişelenen taraftarlar, beledıye kamu kurumları ve iş adamlarının külübe destek olmalarını istedi.

İstifa sonrası, telefonları kilitlenen ve surekli meşgul olan başkan Sait Aybak Gaziantep havaalanından istanbula uçakla geçti.