Kahta 02 Spor yönetimi Pazar günü Fethiyespor müsabakası sonrası yaşanan hadiselerden sonra Kahta 02 Spor Kulüp Başkanı Musa Yıldırım başkanlığında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Musa Yıldırım'ın başkanlığında olağanüstü yapılan toplantının sonuç bildirgesi yayımlandı.

Kahta 02 Spor yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahta 02 Spor, Kahtalı fakir çocukların cep harçlıkları ile kurulmuş, Türk futboluna sayısız oyuncular yetiştirmiş, köklü ve saygın bir kulüptür. Kahta 02 Spor, hiçbir zümrenin, şahsın, siyasi partinin veya menfaat devşiren hiçbir kurum ve kuruluşun değil, doğrudan halkın takımıdır. İlelebet böyle kalacaktır. Kahta 02 Spor, maddi şartların elvermediği bir ilçe takımı olmasına rağmen taraftarlarından aldığı manevi güçle her türlü zorluğa göğüs gererek mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

"İlgili tüm kişi ve kuruluşlar en sert bir şekilde kınanmıştır"

Son dönemlerde kulüp aleyhinde yaşanan hadiselerin bir sindirme operasyonu olarak değerlendirildiği açıklamada, ilgili tüm kişi ve kuruluşlar en sert bir şekilde kınandığı belirtilerek açıklamaya şöyle devam edildi:

"Fethiye Spor maçında sergilenen hakem kararları kapsamlı olarak ele alınmış; gerek idari, gerekse hukukî tüm girişimler ivediyle yapılmıştır. Kahta 02 Spor'un haklı ve meşru taleplerinin gasp edilmesine izin verilmez, verilmeyecektir.

Yönetim kurulumuz ve taraftarlarımız Başkanımız Musa Yıldırım'ın gösterdiği vefakar ve cefakâr hizmetlerinin her şartta ve her zeminde arkasında olup en üst düzeyde yetkilendirmiştir. Başkanımızın Fethiyespor maçı sonrası öfkesi ve eleştirisi şahsi ve içtimaî bir hesabın tezahürü değil, bilakis Kahta 02 Spor'un, Kahta'nın ve gençliğin geleceği ve menfaati içindir.

Kahta 02 Spor'un kalan altı maçında mutlak galibiyet mottosuyla hareket edilecek ve önümüzdeki sezonun planlaması bu doğrultuda yapılacaktır. Takımımızın başarılı olması için takım motivasyonu üst seviyede tutulacak ve hiçbir futbolcumuzun özlük hakkı esirgenmeyecektir.

Aldığımız kararlar kaymakam ve valilik nezdinde istişare edilecek ve hızlı sonuçlar alınması için tüm çalışmalar yapılacaktır."


Kaynak:PHA
Editör: TE Bilişim