Yirmili yaslarda arkadaşlarım emsallerim el ele duygusal arkadasliklar kurarken ben surekli kitap okudum tv lerde tartisma proramlarini siyaset gundemini takip edip hayatin icinde kalıp olup bitenlerin farkinda olarak yasamak istedim .

Haksizin zalimin karsisinda olup magdurun yaninda yer aldim .insanlar evlenip coluk cocuga karistiginda ve tv programlarindaki pembe dizileri ballandira ballandira anlattiklarinda benim çocuğum olmamasina ragmen her cocugun esit sartlarda egitim almasi gerktigine inandigim icin cesitli sivil toplum kuruluslarinda bulundum .

Ulkemizin gundemini birebir takip ederek hak hukuk savunuculugu yaptim. Kisacasi hicbir siyasi partinin gudumunde olmadan siyaset üstü siyaset yaptim.Cunki onceligim insandi ve insanda yasamda her seyin guzeline layikti.

Hayatim boyunca hep haktan ve adaletten yana olmaya gayret ettim.Bunun adı ister sagci ister solcu ben bilmem ne derlerse odur .Gun geldi elimdeki harcligimi paylastim gun geldi sırtımdaki kabanimi yetime giydirdim.Herkes mutluluk oyunlari oynarken toplumun refahi icin mucadele ettim. Hak yolundan ayrilmadim.kapitalizme adeta 42 kilomla meydan okudum. Birde baktım ki yas 35 lere dayanmis herkes mulu -(miş gibi yaparak.)... ben ise yel degirmenlerine karşı donkisotluk yaptigimi anladim.

Etrafta kimseler yoktu herkes evinde pembe dizilerini izliyor mutlu mesut cocuklu. Beynim yuruyen kutuphane.... geriye dönüp baktimki kocaman bir yalnizlik kitaplarim ve bizim haklarimizi korumak sanami kaldi cümleleri. Işte o an gencligim benden hesap sormaya başladı. Herseyi soran sorgulayan benden.Tam yedi yıl evet bilenler bilir kustum kırıldım yedi yil inzivaya cekildim kendimi cezalandirdim adeta .Hickimseyle gorusmedim konusmadim cumle adeta cümle kurmayi unuttum.

Sustum uzaktan seyrettim alemi alem icindeki zerre olan beni. Yillar sonra yeniden soyleyecek sozum var sevmek ve sevilmek istiyorum diyerek hayata yeniden baslamak istedim. Birde baktimki sadece degisen yillarin tarihleriymis. Hersey aynı yalan dolan Ve ben bundan sonra susarmiyim yoksa cokmu konusurum bilemiyorum. Simdi bütün bunlari nedenmi yaziyorum.
çünki....
Birkez daha iyi niyetimden VURULDUM.