Gazetemize yaptığı açıklamada Yılmaz şunları söyledi ‘.. Türkiye ve yurt dışında izlenen GAP bölgesinde de ilgi odağı olan GAP olay gazetesi okurlarına selam ve saygılarımı iletiyorum.

Mansur Yavaş başkanın göreve gelmesiyle birlikte bende çalışma arkadaşlarının arasında yer alarak, belediyenin iştirak şirketlerinden Belko da göreve başladım, bir müddet buradaki hizmetimizden sonra Halk ekmekte görev yaptım, bu günde Metropol A.Ş. yönetim kurulu başkanı olarak hizmete devam ediyoruz.

Mansur yavaş başkan Ankaralıların yakından tanıdığı bir isimdir. Daha önce Beypazarı ilçemizde belediye başkanı olarak görev yapmış ve benimde yaklaşık 30 yıldır hukukum olan birisidir.

Beypazarı’nda yaptığı çalışmalar, idarecilikteki tutarlı davranışları vatandaş nezdinde değer kabul görmüş Ankaralılarda sandıkta bu güvenlerini oy vererek destek olmuş birisidir.

Mansur başkan adil şeffaf, şefkatli merhametli, eşitlikçi, mazlumun yanında haklının yanında duruşuyla marka bir isimdir.

‘ANKARALILARIN PARASINI ANKARAYA HARCAYAN BİR MEMURUM’

Mansur başkan belediye imkân ve kaynaklarını vatandaşa eşit hizmet olarak götürmek için hassas davranan bir idarecidir. Kendileri bizzat söylüyor ‘ ben Belediye başkanlığı suremi tamamladıktan sonra Kızılay’da tek başıma vatandaşlarımızın arasına alnı ak biri olarak çıkmayı hedefliyorum. Ben Ankara’nın sahibi değilim, efendisi de değilim ben Ankaralıların hizmetçisiyim. Ankaralıların parasını Ankara’ya harcayan bir memurum’ demektedir.

Haber: GAP olay

Editör: TE Bilişim