Onlarca yazarın, 120 yayınevinin katılım sağladığı kitap fuarına, Şanlıurfalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi üyesi yazarların da yer aldığı fuarda, ziyaretçiler kitapları imzalatma şansı buldu.

Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Kaya, Şanlıurfa Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Aslan, TYB Şanlıurfa üyesi Eyüp Azlal, TYB Şanlıurfa üyesi Muharrem Çelik ve üyelerden Tahir Coşandal’da, okurlarıyla buluşarak kaleme aldığı kitapları okurları için imzaladı.

Şanlıurfa’da ulusal anlamda kitap fuarının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden yazarlar, fuara olan ilginin oldukça fazla olduğunu belirterek, bu tarz fuarların daha fazla düzenlenmesi gerektiğini vurguladılar.

Adıyaman’ın renkli simalarından gazeteci-yazar Mehmet Tırpan’ında kitaplarını imzaladığı fuarda Ahura yayınlarını ziyaret edenler Tırpan Hoca’dan kitaplarını imzalatmalarının yanı sıra sohbetini de dinleme imkanı buldu.

Bir çok tv kanalına ve gazeteye röportaj veren Mehmet tırpan Fuar alanında sadece kitap bulundurulması gerektıgının altını çizdi.

Bol bol kitap severlerin ziyaret ettiği fuarın tekrarını okurlar istedi.

Haber:R.Kıymaz


 

Editör: TE Bilişim