Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, sakal ve yazı

Lütfü Şehsüvaroğlu Başkan Mümtazer Türköne için kampanya başlatmış

Bu ülkede eğer bir örgüte mensup değiseniz arkanızda bir güç yoksa hele hele adaleti, hukuku öncelemeyen sağ taraftaysanız Allah size yardım etsin!.Kardeş katli helal, der çıkarlar.

Eğer güç arkanızdaysa korkmayın o zaman cezaevinde karallar gibi ağırlanır, krallar gibi çıkar. kahraman olursunuz. Tarih bunun misalleriyle doludur. Aksi ise yüzünüze bakan bile olmaz.

Bugün bu ülkede mütahit olmuş eski mücahitlerin sırf ekmek parası için malum gazetede çalışan Ali Bulaç'ı nasıl gözden çıkardıkları, hatta çok İslamcı(!) geçinen bir yazarın onu mahkeme safhasında iken nasıl jurnallediğini biliyoruz.
Mümtazer Türköne'nin fikirlerini beğenin veya beğenmeyin o, bu ülkede bir yazar ve düşümce insanıdır. Aşırı Ak Particilik yaptığı dönemde bir fikir adamı bunu yapmamalı diyordum. Hanımı bu partide vekildi.Kendisi de aday adayı oldu. Fakat onu Zaman'da yazıyor diye hapise tıkmak adil mi?

Ak Parti yöneticilerinden Naci Bostancı Zaman yazarıydı. KHK konusunda tek kelam etmeyen ancak 28 şubatta 2 ay ordudan atılıp işsiz kalan İskender Pala bu iki ayı destanlaştırıp kitap yaptı. Onu Dünyaya tanıtan reklamını yapan malum gazeteydi.

Mustafa Armağan Zaman yazarıydı. Şimdi Ak Partinin nimetlerinden faydalanmıyor mu?

Bazı gençleri malum yapıya monte eden Gülerce nerede? Ancak kandırıp götürdüğü o yapıya soktuğu insanlar Silivri'de müebed günlerinin tamam olmasını bekliyor.. H. Gülerce ise hala yazıyor çiziyor konuşuyor.

Gelelim Lütfü Başkan'a, bir vefa örneği göstetiyor.Türkiyenin ileride vefa, merhamet, adalet yüzünü ağaracak bir kampanya yapıyor.