GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Antalya Adıyamanlılar dernek Başkanı Nihat Türkeri ile Antalya'da bir araya geldi.

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Türkeri "Antalya Adıyamanlılar Derneği olarak bu yıl ilk defa Antalya'da okuyan, maddi durumları iyi olmayan 10 Adıyamanlı öğrenciye dernek olarak burs vereceğiz" dedi.

Türkeri "Antalya'da önemli oranda Adıyamanlı hemşerimiz ikamet etmektedir. Hayatlarını ve geleceklerini çeşitli sektörlerde kurmaya çalışan Adıyamanlıları bir araya getirmek, onların sorunlarına çözüm üretmek, hemşeriler arasında kaynaşmaya vesile olmak için hizmet vermekteyiz. Kapımız Adıyamanlı bütün hemşerilerimize sonuna kadar açıktır. Derneğimiz zaman zaman çiğ köfteli geceler düzenleyerek hemşerilerimizi bir araya getiriyor. Antalya'da düzenlenen etkinliklere davet ediliyoruz, derneğimiz adına hemşehrılerımızı temsilen katılıyoruz.

 Pandemi nedeniyle toplanma ve etkinlik düzenleme konusunda geri kaldık. İnşallah ülke olarak, memleket olarak bu felaketten yüz akıyla çıkarız ve güzel etkinlikler düzenleyerek hemşerilerimizi bir araya getiririz dedi.

GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, "Antalya Adıyamanlılar Derneğini 30 yıldır takip eden ve destek veren birisiyim. Antalya Adıyamanlılar gecesinin Kemer’de organize edilmesinde de şahsen çok emeğim oldu. Hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, hemşeriler arasında dayanışmanın artırılmasına vesile olan her çalışmaya her zaman duyarlı olmaya ve destek olmaya devam edeceğim" dedi.

Haber:R.Kıymaz